18 - 24 Haziran 2018 haftası Aslan Burcu yorumu - Hande Kazanova

Hareketli, kıpırtılı, size heyecan veren haftalardan bir tanesi olacak sevgili Aslan ve yükseleni Aslan olanlar. Astrolog Hande Kazanova burcunuzun haritasını inceledi.

18 - 24 Haziran 2018 haftası Aslan Burcu yorumu - Hande Kazanova

Öğleden sonra ise ilginizi ve algınızı bir kaç günlüğüne parasal konulara kaydıracaksınız. Kendinizi önemsediğiniz bir dönem görünütünüzü değiştirmek, alışveriş yapmak, saçınızı başınızı değiştirmeniz önem kazanıyor. Diğer taraftan arkadaşlarınızla halledemediğiniz yada parasal konularda halledemediğiniz meseleler geri plandan sizi zorlayabilir.

Bu dönemde elinizi ayağınızı biraz olaylardan çekmek isteyeceksiniz. Kendinizi geri planda tutacaksınız. Bu dönemin senede bir kez gelen önemli bir değerlendirme olarak görmelisiniz. Neler yapabilirsiniz? Planlarınızı oluşturun, işlemeyen noktaları farkedin, daha fazla bir gözlemci olarak işlerin içersinde bulunacaksınız sevgili Aslanlar.

Kadersel olaylarla 1 ay boyunca karşılaşabilirsiniz. Daha fazla kendinizi önemsediğiniz ve değer verdiğiniz bir dönem içersindesiniz.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı