YPG’nin sözde Genel Komutanını şoka soktular

Türk Silahlı Kuvvetler tarafından Afrin’de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı devam ederken, YPG’ye Türk hackerlerde bir darbe Türk hackerlerdan geldi. YPG’nin sözde Genel Komutanı Sipan Hemo'nun sosyal medya hesabı ele geçirildi.

YPG’nin sözde Genel Komutanını şoka soktular

Türk Silahlı Kuvvetler tarafından Afrin’de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı devam ederken, YPG’ye Mehmetçik’ten sonra Türk hackerlerde bir darbe indirdi. Türk hackerler, YPG’nin sözde Genel Komutanı Sipan Hemo’nun sosyal medya hesabını ele geçirdi.
Türk Silahlı Kuvvetlerinin Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) birlikleri ile Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı 16. Gününde de devam etti. Kahraman Mehmetçik, Afrin’deki yerleşim birimlerini tek tek ele geçirerek, YPG/PYD/PKK/KCK/DEAŞ gibi terör örgütüne büyük darbe vuruyor. Türk askerinin harekatı sürürken YPG’nin sözde Genel Komutanı Sipan Hemo’ya bir darbe de Türk hackerler vurdu.
YPG’nin sözde komutanı Hemo’ya ait olduğu belirtilen sosyal medya hesabını ele geçiren hackerler, hesaptaki profile ise Türk bayrağı açtı. Hackerler, Hemo’nun hesabından şehit Türk askerlerine Allah’tan rahmet dilerken, "Gerekirse Hepimiz Şehit oluruz", "Afrin Teröre mezar olacak", "Kahraman Türk askeri" paylaşımları yaptı.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu