Türk güvenlik yazılımı şirketinden 40 milyon dolarlık imza

Türk mühendislerinin geliştirdiği Netsparker, San Francisco merkezli bir büyüme ve özel yatırım fonu olan Turn/River Capital’den 40 milyon dolarlık yatırım aldı.

Türk güvenlik yazılımı şirketinden 40 milyon dolarlık imza

2009 yılında web site güvenlik açıklarının tespitinde en doğru sonuçları raporlama hedefiyle yola çıkan, Türk mühendislerinin geliştirdiği Türk güvenlik yazılımı şirketi 40 milyon dolarlık yatırım aldığını duyurdu.

2009 yılında web site güvenlik açıklarının tespitinde en doğru sonuçları raporlama hedefiyle yola çıkan, Türk mühendislerinin geliştirdiği Netsparker, San Francisco merkezli bir büyüme ve özel yatırım fonu olan Turn/River Capital’den 40 milyon dolarlık yatırım aldığını duyurdu. Merkez ofisi Londra’da bulunan web güvenliği alanında faaliyet gösteren şirketin, tüm yazılım ve geliştirme operasyonları Türkiye’deki ekip ile yürütülüyor. Yatırım web uygulamalarındaki zafiyetlerin tespit ve yönetimi konusunda her geçen gün artan yazılım ihtiyacını daha nitelikli bir ürün ile karşılamak ve global pazar alanını genişletmek için kullanılacak.

“Pazar payımızı Amerika ve Avrupa öncelikli olmak üzere büyüteceğiz”
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan şirketin CEO’su Ferruh Mavituna, "Netsparker, benzersiz Kanıt Temelli Tarama (Proof-Based Scanning) Teknolojisi ile kurumsal iş akışı araçlarını bir araya getirerek büyük kurumların web güvenliği sorununu çözüyor. Yüzlerce ya da binlerce web uygulaması, web servisi olan firmalara özgü Netsparker Cloud ürünümüz hali hazırda dünyanın en büyük kurumlarında kullanımda. Pazar payımızı Amerika ve Avrupa öncelikli olmak üzere büyüteceğiz” dedi.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar
Seçime giderken... Seçime giderken...
DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz
CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü
Bir SERVET TRANSFERİ hikayesi Bir SERVET TRANSFERİ hikayesi
AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak
Teşekkürler Teşekkürler
‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler