Zafer Şahin Milliyet Gazetesi

Ekip ‘Kılıçdaroğlu’ dedi

Zaten devletin işe alım kriterleri belli. Kamu kurum ve kuruluşlarına işçi alınmasında uygulanacak usul ve esaslar net

09 Temmuz 2021 | 241 okunma

CHP’deki Cumhurbaşkanı adayı kim olacak kavgası artık gizlenemiyor.

Malatya’da gövde gösterisi yapan-yaptırılan Ekrem İmamoğlu aday.“İstemem, yan cebime koy” havasında takımdan ayrı düz koşular yapan Mansur Yavaş aday.

Faik Öztrak, Özgür Özel, İlhan Kesici hatta Murat Karayalçın potansiyel aday...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu’nun, yanına iki belediye başkanını alarak Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığını bugünden ilan etmesi tam da bu sebeple kamuoyundan çok parti içine bir mesaj anlamına geliyor.

Kuşoğlu’nun bu çıkışını İyi Partili Cihan Paçacı’nın polemikhaber.com internet sitesine yaptığı şu açıklamayla birlikte değerlendirmek lazım: “Bizim öngörümüz bir çatı aday gösterilmesi yönünde.Bir İyi Partili olarak Cumhurbaşkanı adayının Meral Akşener olmasını isterim.”

Kuşoğlu CHP liderinin, Paçacı ise Akşener’in en yakın adamı. 24 saat arayla yaptıkları açıklamaların muhatabı sizce kim? İsmi Cumhurbaşkanı adayı olarak geçen İmamoğlu ve Yavaş’a “Oturun oturduğunuz yerde. İttifakın adayı bir genel başkan olacak. Belediye başkanı değil” demek istiyor olabilirler...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yavaş’ın CHP’ye vedası 17 Eylül 2024 | 5.548 Okunma Küfüre sponsor olmak 13 Eylül 2024 | 1.026 Okunma İdam hemen şimdi 10 Eylül 2024 | 1.167 Okunma Mesele Misakı-Milli ise hepimiz Atatürk’ün askeriyiz 03 Eylül 2024 | 1.042 Okunma Yalanın dostunun gerçeğin düşmanının çok olduğu ülke 30 Ağustos 2024 | 1.911 Okunma