Yusuf Kaplan Yeni Şafak Gazetesi

Yahudiler ve İngilizler ya da fiilî ve zihnî sömürgecilik!

Bir ülkedeki ya da medeniyet coğrafyasındaki fiilî ve zihnî yıkımları, sadece dış faktörlerle açıklamak, entelektüel zaafa ve yetersizliğe işaret eder. Öte yandan, modern tarihin, Batılı emperyalist...

17 Temmuz 2022 | 275 okunma

Bir ülkedeki ya da medeniyet coğrafyasındaki fiilî ve zihnî yıkımları, sadece dış faktörlerle açıklamak, entelektüel zaafa ve yetersizliğe işaret eder.

Öte yandan, modern tarihin, Batılı emperyalist aktörlerin, dünyanın bütün medeniyetlerinin kökünü kazıyan, hiçbirine hayat hakkı tanımayan çok yönlü ve kapsamlı bir saldırı ürettikleri vahşî bir sömürgecilik tarihi olduğu yakıcı gerçeğini görmemek ve bütün bu saldırı biçimlerinin yol açtığı yıkımı yoksaymak ise entelektüel sefaleti ve ruhsuzluğu gözler önüne serer.

İNGİLİZLERLE YAHUDİLER ARASINDA KAPANA KISTIRILMAK!

Son 70 yıldır İsrail zulmü kan kusturdu Filistin’deki Müslümanlara. Sadece Filistin’deki Müslümanlara değil elbette. Lübnan ve Suriye’deki Müslümanlara da.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye’yi devşirme kurtarıcılardan kurtarma mücadelesi… (2)  19 Mayıs 2024 | 373 Okunma Türkiye’yi devşirme kurtarıcılardan kurtarma mücadelesi… 17 Mayıs 2024 | 1.882 Okunma Fiîlî işgalden zihnî işgale kapitalizmin insanı ve hakikati yok ediş serüveni…  13 Mayıs 2024 | 329 Okunma Maskeli balo bitti: Gazze, dünyanın Siyonistlerin esareti altında olduğunu ispat etti! 12 Mayıs 2024 | 338 Okunma Kapitalizm, akıl üzerinden kurulur ama algılar üzerinde’n var olur  10 Mayıs 2024 | 233 Okunma