Yusuf Kaplan Yeni Şafak Gazetesi

Türkiye dışarıdan değil içeriden kuşatılıyor asıl!

Kürtlerle Türklerin geleceği dün olduğu gibi yarın da birbirlerine omuz vermelerinde yatıyor; birbirlerine omuz vurmalarında değil. Kürt etnisitesi üzerine kurulacak bir devlet, sadece kukla devlet olacak, böyle bir devleti kurduracak olanlar...

09 Ekim 2020 | 1.583 okunma

Suriye’de ülkemizin güvenliğini tehdit eden bir iç savaş yaşanıyor.

Irak’ta da Saddam-sonrası süreçte taşlar rayına oturmadı hiç bir zaman. Oturmasını beklemek olacak iş değildi elbet.

İSRAİL’İ BÖLGENİN EN GÜÇLÜ AKTÖRÜ YAPACAK TEHLİKELİ ADIM!

Irak parçalandı. Suriye parçalandı parçalanacak... Adı konulmadı bu parçalanmanın ve parçaların. Belki de hiç konulmayacak!

Ama Türkiye’nin güneyinde bir terör devleti kurulacak her tür hazırlık tamamlandı! Yahudilerin güdümünde, bölgeyi karıştıracak ve Türkiye’yi her dâim köşeye sıkıştıracak ikinci israil, ikinci çıbanbaşı.

Birinci İsrail’den tehlikeli olacak bu. İsrail’in ne olduğu belli ama bu ikinci İsrail’in ne olduğu belli değil; belli olan bölgeyi karıştıracak, İsrail’in çıkarlarını sonuna kadar koruyacak, daha da vahimi, İsrail’in bölgeye jeopolitik, jeostratejik, jeoekonomik ve teopolitik açıdan hâkim olmasını sağlayacak bir çıbanbaşı olacak bu!

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Maskeli balo bitiyor: Gazze direnişi, küresel intifada’ya ve insanlığın dirilişine dönüşüyor… 06 Mayıs 2024 | 337 Okunma Tek bir zamana/ tarihsizliğe hapsedilmeye başkaldıran adam: Kadir Mısıroğlu 05 Mayıs 2024 | 705 Okunma Gazze direnişi, MTO’nun diriliş yolculuğu ve Almanya çıkarması  03 Mayıs 2024 | 365 Okunma Tarih bizi çağırıyor ama biz birbirimizle boğuşuyoruz! 29 Nisan 2024 | 886 Okunma Batı’da üçüncü dalga İslâm düşmanlığı patlak verebilir mi?  28 Nisan 2024 | 223 Okunma