Yusuf Kaplan Yeni Şafak Gazetesi

Gazze, insana ne olduğunu hatırlattı!

Gazze 2 milyon 300 bin nüfuslu bir açık hava hapishanesiydi. Özgür bir şehir değildi. Ama diriydi, dipdiri bir şehirdi. Hepimizi diriltip kendimize getirecek kadar dirençli ve inançlı bir Müslüman şehir. Gazze...

13 Kasım 2023 | 364 okunma

Gazze 2 milyon 300 bin nüfuslu bir açık hava hapishanesiydi. Özgür bir şehir değildi. Ama diriydi, dipdiri bir şehirdi. Hepimizi diriltip kendimize getirecek kadar dirençli ve inançlı bir Müslüman şehir.

Gazze, açık hava hapishanesinden özellikle bebeklerin, çocukların ve kadınların katledildiği açık hava mezbahanesine dönüştü. Dünyanın gözü önünde Netanyahu haydudunun askerleri, gözünü kırpmadan masum bebekleri, suçsuz çocukları, yüreği yangın yerine dönen, yaşadıkları cinayetler karşısında ölüp ölüp dirilen anneleri katlediyor, vicdansızca, umarsızca, ruhsuzca!

MASUMLARIN VE MAZLUMLARIN ÂHI!

İsrail’in aşağılık askerleri, gözlerinin yaşlarına bakmadan savunmasız, ne olduğundan habersiz, hiçbir günah işlememiş tertemiz bebekleri, çocukları katlediyor!

Bu masum, suçsuz bebeklerin ve çocukların çığlıkları İsrail’i yerle yeksan etsin Allah’ım!

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye’yi devşirme kurtarıcılardan kurtarma mücadelesi… 17 Mayıs 2024 | 1.856 Okunma Fiîlî işgalden zihnî işgale kapitalizmin insanı ve hakikati yok ediş serüveni…  13 Mayıs 2024 | 328 Okunma Maskeli balo bitti: Gazze, dünyanın Siyonistlerin esareti altında olduğunu ispat etti! 12 Mayıs 2024 | 338 Okunma Kapitalizm, akıl üzerinden kurulur ama algılar üzerinde’n var olur  10 Mayıs 2024 | 232 Okunma Maskeli balo bitiyor: Gazze direnişi, küresel intifada’ya ve insanlığın dirilişine dönüşüyor… 06 Mayıs 2024 | 439 Okunma