Yusuf Kaplan Yeni Şafak Gazetesi

‘Bu bir provaydı, asıl oyun şimdi başlıyor’ dedi, başoyuncu sahneden... Yuhalanacağına ayakta alkışlandı çılgınca!

Bildiğimiz dünya, tanınamayacak kadar değişti. Maskeli günler bitti ama büyük bir maskeli balo başlayacak şimdi...

04 Haziran 2021 | 1.811 okunma

Koronavirüs “oyun”unun sonuna geldik galiba: The Daily Mail gazetesinde ilginç bir haber yayımlandı: Covid-19 olarak adlandırılan koronavirüsün Çin›de bir laboratuvarda üretildiğini yazdı İngiliz gazetesi.

İngilizlere güven olur mu! Hedef mi saptırıyor İngilizler, günah mı çıkarıyorlar; bunu anlayabilmek için biraz daha zamana ihtiyacımız var galiba!

Tipik Batılı tavrı bu: İnanılmaz cinayetler işlerler, sonra da iş işten geçtikten sonra, timsah gözyaşları dökerler, günah çıkarmaktan çekinmezler!

ÜÇ PERDELİK SHAKESPEARE TRAGEDYASI: KORKU, MASKE, AŞI!

Peki, ne olmuştu acaba?

Üç perdelik Shakespeare trajedisi gibi bir oyundu yaşadıklarımız: Önce korku bölümü vardı ilk perdede. Korona korkusu değil, korkunun kendisi yayıldı bütün dünyaya...

İkinci perde, insanların hayattan ve birbirlerinden uzaklaşmalarıyla sahneye konuldu. İnsanlar maske takarak, birbirlerinden uzaklaşarak, hayattan kaçarak hayata tutunacaklardı. Böyle buyuruyordu Küresel Düzenin Kapılarını Tutan Bill Babaları!

...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Gazze direnişi, MTO’nun diriliş yolculuğu ve Almanya çıkarması  03 Mayıs 2024 | 208 Okunma Tarih bizi çağırıyor ama biz birbirimizle boğuşuyoruz! 29 Nisan 2024 | 878 Okunma Batı’da üçüncü dalga İslâm düşmanlığı patlak verebilir mi?  28 Nisan 2024 | 216 Okunma Düşünemeyen insan, Batılı Leviathan düzeni ve İslâm’ın direnişi 26 Nisan 2024 | 277 Okunma Kendini bil, Rabbini bil, haddini bil. Ya da: Kültürel olarak “iktidar” değilseniz, siyasî olarak iktidar olamazsınız! 22 Nisan 2024 | 1.731 Okunma