Yüksel Aytuğ Sabah Gazetesi

Taksici-Uber savaşına okur bakışı

Geçen hafta bu sütunlarda taksicilerle, özel taşıma sistemi Uber arasında gelişen tartışmayla ilgili olarak, 'Ben taksiciden yanayım' başlıklı bir yorum kaleme almıştım. Konuya Yakından Kumanda okurları da...

17 Mart 2018 | 175 okunma

Geçen hafta bu sütunlarda taksicilerle, özel taşıma sistemi Uber arasında gelişen tartışmayla ilgili olarak, 'Ben taksiciden yanayım' başlıklı bir yorum kaleme almıştım.
Konuya Yakından Kumanda okurları da dahil oldu. İşte sizlerden gelen görüş ve yorumlar:
'Ben de taksicinin yanındayım; taksicilerin eksiklerinden fazlaca şikayet ettiğim halde.
Taksici, başka geliri olmadan sadece bu işi yapabilir. Üç taksici bir araya gelip şirket kuramaz. Filmlerdeki gibi taksi şirketleri bizde yok. Uber taksi mi, otobüs mü? İkisi de değil!
İllegal olduğu su götürmez bir gerçek olan yabancı sermayeye karşı, taksicinin yanındayım.
Ama şımarmasınlar. Odaları, makamlarını korumak için taksicileri yanlış yönlendirmesin.
Bakkalları süpermarketlere ezdirdik, taksiciyi kartellere ezdirmeyelim.
Bir taksici aynı anda iki araç kullanıp eve ekmek götüremez ama Uber, 30-40 aracı birden sahaya sürüyor! Bu bile illegal olduğunu gösterir.' (Ramazan Budaklar) 'Sevgili Yüksel Aytuğ, köşenizi pazartesi günleri hariç her gün severek takip ediyorum.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Esra Erol skandalı ortaya çıkardı 30 Nisan 2024 | 272 Okunma Bırakın da TOGG ile gurur duyalım 28 Nisan 2024 | 294 Okunma Z kuşağı neler kaçırdı? 27 Nisan 2024 | 95 Okunma İşte Müge Anlı farkı 26 Nisan 2024 | 878 Okunma Ya Barış Manço olmasaydı? 25 Nisan 2024 | 244 Okunma