Yüksel Aytuğ Sabah Gazetesi

Sağlık haberlerine dikkat!

Değerli okurum ve meslektaşım Muharrem Akduman bu haftayı da boş geçmemiş. Bu kez mercek altına aldığı konu, sağlık haberleri. "Yüksel'ciğim günaydın, basında vatandaşı tedirgin eden haber...

12 Kasım 2022 | 169 okunma

Değerli okurum ve meslektaşım Muharrem Akduman bu haftayı da boş geçmemiş. Bu kez mercek altına aldığı konu, sağlık haberleri.
"Yüksel'ciğim günaydın, basında vatandaşı tedirgin eden haber var bugün. Omuz ağrısı, akciğer kanseri habercisi imiş! Hemen birkaç doktor arkadaşımı aradım. Fizik, dahiliye ve hariciye uzmanı bu arkadaşlarım. Olayı anlattım, hepsi de ağız birliği etmişçesine 'Kim yazıyor bu saçmalıkları.? Öyle bir şey yok' dediler. Bence haber kıtlığı var. Uydur, uydur yaz... Sevgiler..."
Muharrem Akduman, bu hafta ekran başında en çok güldüğü anı da paylaşmış:
"Hayatımda dünkü kadar güldüğümü hatırlamıyorum. Çocuklar kulaktan kulağa oynarken baştaki çiçek kelimesi sondan otobüs çıkar ya, 360'daki Ben Bilirim yarışmasında ondan daha komik bir olay oldu. Malum, kutucuklarda birkaç harf veriliyor. Sonra tahminler başlıyor ve öyle ilgisiz cevaplar veriliyor ki inanılmaz. 'Çul içinde aslan yatar' olması gereken cevap için bir hanım kızımız şöyle bir tahminde bulundu: 'Dul kadın camdan bakar...' Evde misafirler de vardı, yerlere yattık vallahi gülmekten :))) Sevgiler."

Restorasyon ve deformasyon
Bu köşeyi sadece televizyon...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın da TOGG ile gurur duyalım 28 Nisan 2024 | 95 Okunma Z kuşağı neler kaçırdı? 27 Nisan 2024 | 94 Okunma İşte Müge Anlı farkı 26 Nisan 2024 | 741 Okunma Ya Barış Manço olmasaydı? 25 Nisan 2024 | 244 Okunma Erkek düşmanı reklamlar (!) 24 Nisan 2024 | 472 Okunma