Yüksel Aytuğ Sabah Gazetesi

Nedir bu ifşa rezilliği?

Bu aralar sosyal medyada yeni bir akım türedi: "Eşini ifşa etme modası..." Adamın biri, banyoda bebeğini yıkayan karısının o "en doğal" halinin yanına estetikli, makyajlı ve fotoşoplu fotoğrafını...

05 Mayıs 2023 | 442 okunma

Bu aralar sosyal medyada yeni bir akım türedi: "Eşini ifşa etme modası..."
Adamın biri, banyoda bebeğini yıkayan karısının o "en doğal" halinin yanına estetikli, makyajlı ve fotoşoplu fotoğrafını koyup "büyük farkı" sosyal medyada paylaştı. Ardından bu kez bir kadın tanıştıkları günlerde "sırım gibi" olan kocasının evlendikten sonra nasıl kel ve göbekli bir adama dönüştüğünü "Evlendikten önce ve evlendikten sonra" başlığıyla sosyal medya hesabına koyuverdi.
Aynı yastığa baş koyduğun, "iyi günde kötü günde" diye söz verdiğin çocuklarının annesini ya da babasını durup dururken ele güne rezil etmeye kalkışmak da neyin nesi?
Şaka anlayışımız mı erozyona uğradı yoksa "evlilik müessesesi", pazar tezgahına mı dönüştü, karar veremedim doğrusu...

Snooker'a fena tutuldum
İtiraf edeyim ki, geçen hafta televizyon izleme mesaimi aksattım. Sebebi de Eurosport ekranlarında yayınlanan Dünya Snooker Şampiyonası'ydı. Bir kapıldım, geceler boyu karşısından ayrılamadım. Dizileri, programları da sabaha karşı kayıtlardan izlemek zorunda kaldım.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Eurovision’da iyi ki yokuz 18 Mayıs 2024 | 89 Okunma Kent lokantası mı, uçak gemisi mi? 17 Mayıs 2024 | 272 Okunma İstanbul’un suyu da altın 16 Mayıs 2024 | 181 Okunma Memlekette usta kalmadı 15 Mayıs 2024 | 194 Okunma Bu üniformayı reddediyorum! 14 Mayıs 2024 | 382 Okunma