Yüksel Aytuğ Sabah Gazetesi

Müge’ye rakip dayanmıyor

Ekranın ünlü kadın habercileri son iki sezon içinde birer birer gündüz reality şov programı sunmaya başlamışlardı. Hepsi, Müge Anlı'nın rakibi olmak için er meydanına çıktılar. Gelin...

02 Ağustos 2022 | 416 okunma

Ekranın ünlü kadın habercileri son iki sezon içinde birer birer gündüz reality şov programı sunmaya başlamışlardı. Hepsi, Müge Anlı'nın rakibi olmak için er meydanına çıktılar. Gelin görün ki, birer birer pes ettiler.
Bu kervana son olarak Fulya Öztürk de katıldı. CNN Türk'te yaptığı özel haberlerle öne çıkan Öztürk daha sonra FOX'un gündüz kuşağında Fulya Öztürk'le Umudun Olsun programını sunmaya başlamıştı. Ancak hem programda yaşanan olayların büyük eleştiri konusu olması hem de reytinglerinin düşük çıkmasıyla Öztürk, gündüz kuşağına veda edip yeniden yuvasına, CNN Türk Haber Merkezi'ne döndü.
Fulya'nın ilk özel haberi ise geçen hafta ekrana geldi. Başında bulunduğu ekiple Karadeniz'de doğal gaz çıkarmaya başlayan Yavuz sondaj gemisinde iki gün konakladı. Haber gerçekten de özel ve bilgi doluydu.



Taş yerinde ağır. Fulya Öztürk'ün ayrılmasıyla gündüz reality kuşağı hiçbir şey kaybetmedi ama CNN Türk Haber Merkezi iyi bir özel haberci kazandı.
Bu arada...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın da TOGG ile gurur duyalım 28 Nisan 2024 | 261 Okunma Z kuşağı neler kaçırdı? 27 Nisan 2024 | 94 Okunma İşte Müge Anlı farkı 26 Nisan 2024 | 837 Okunma Ya Barış Manço olmasaydı? 25 Nisan 2024 | 244 Okunma Erkek düşmanı reklamlar (!) 24 Nisan 2024 | 473 Okunma