Yüksel Aytuğ Sabah Gazetesi

‘Kurtlar Vadisi’ ekibine izleyici önerisi

Okurlarımız artık sadece dizi ve program eleştirisi yapmakla yetinmiyor, proje de üretiyorlar. Köşemizin daimi takipçilerinden Doruk Şahin'in de 'Kurtlar Vadisi' ekibine yardımcı...

03 Mart 2018 | 663 okunma

Okurlarımız artık sadece dizi ve program eleştirisi yapmakla yetinmiyor, proje de üretiyorlar. Köşemizin daimi takipçilerinden Doruk Şahin'in de 'Kurtlar Vadisi' ekibine yardımcı olacağını düşündüğü önerileri var. Hatta tüm dizi sektörüne yönelik 'Yabancı oyuncu transfer ediyoruz da neden yabancı senarist getirmiyoruz' diyecek kadar da rutinden sıkılmış:
"Değerli Yüksel Ağabey, 'Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı, 'Şubat ayında ekranlarda olacağız' demişti.
Kısmet olmadı. Gün geçmiyor ki Necati Şaşmaz ve şirketiyle alakalı haberler çıkmasın.
Ben haberlerin içeriğiyle ilgili değil de dizinin geleceği ile ilgili aklımdakini paylaşayım istiyorum, belki bir faydam dokunur.
Necati Şaşmaz bu işe ilk başladığında, yanında usta oyuncular vardı. Dizide bugüne kadar efsane rollerde olanların çoğu, 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' başta olmak üzere farklı dizilerde başarılı işlere imza atıyorlar. Peki ne oldu da 'Kurtlar Vadisi' dizisi son bölümlerinde eski tadı vermemeye başladı? 'Polat'ın yanında yer alan 'Abdülhey' ve 'Memati' ayrıldı. İzleyici de 'Bir kahramanın kolu kanadı yoksa ondan hayır gelmez' dedi. Ayrıca diziye çok gereksiz karakterlerde oyuncular eklendi. Senaryo konusunda çok ciddi sorunlar yaşadılar.
'Cahit' ve 'Polat Alemdar' yazıp oynadılar ama başarılı olamadılar. 

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın da TOGG ile gurur duyalım 28 Nisan 2024 | 293 Okunma Z kuşağı neler kaçırdı? 27 Nisan 2024 | 94 Okunma İşte Müge Anlı farkı 26 Nisan 2024 | 877 Okunma Ya Barış Manço olmasaydı? 25 Nisan 2024 | 244 Okunma Erkek düşmanı reklamlar (!) 24 Nisan 2024 | 473 Okunma