Yüksel Aytuğ Sabah Gazetesi

Hipersonik Müge

Eğer Guinness Rekorlar Kitabı'nda "En Hızlı Kayıp Bulma" diye bir kategori olsaydı, Müge Anlı bu sayfada rakipsiz yer alırdı. Düşünün, bir genç -dile kolaytam 21 yıldır, yani doğduğu...

12 Ekim 2023 | 158 okunma

Eğer Guinness Rekorlar Kitabı'nda "En Hızlı Kayıp Bulma" diye bir kategori olsaydı, Müge Anlı bu sayfada rakipsiz yer alırdı. Düşünün, bir genç -dile kolaytam 21 yıldır, yani doğduğu günden itibaren annesinin izini kaybetmiş. Müge ve ekibi onu birkaç dakika içinde annesine kavuşturuyor. Ben buna süpersonik değil, hipersonik hız derim.
Cem Koç babasıyla öz annesinin, babası resmi nikahlıyken bir ilişki yaşadıklarını, daha sonra annesinin Cem'e hamile kalıp dünyaya getirdiğini, babasının ise Cem'in doğumundan sonra vefat ettiğini anlatarak kendisine üvey annesinin baktığını söyledi. Cem, öz annesini tanımak istediğini belirterek elindeki tek kare fotoğrafla annesinin bulunması için yardım istedi.



Programda herkesi şaşırtan hızlı bir gelişme oldu ve Müge Anlı, Cem'in annesini dakikalar içinde buldu. Anne Nazan Reyis telefonda "Bana Cem'in öldüğünü ve kalbinde bir rahatsızlık olduğunu, bu yüzden kaybettiğimizi söylediler. En yakın zamanda geleceğim" dedi.
Ertesi...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
İstanbul’un suyu da altın 16 Mayıs 2024 | 76 Okunma Memlekette usta kalmadı 15 Mayıs 2024 | 169 Okunma Bu üniformayı reddediyorum! 14 Mayıs 2024 | 379 Okunma Vicdanları kurumuş 12 Mayıs 2024 | 218 Okunma Elektrik kaçağını hemşehriler ödesin 11 Mayıs 2024 | 293 Okunma