Yüksel Aytuğ Sabah Gazetesi

Helal olsun Bakan Murat Kurum’a!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sosyal medyasından paylaşmasa bu güzellikten haberimiz olmayacaktı. İbrahim Amca köydeki mütevazı evinde felçli eşiyle birlikte yaşıyordu. Bir...

17 Ocak 2023 | 115 okunma

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sosyal medyasından paylaşmasa bu güzellikten haberimiz olmayacaktı.
İbrahim Amca köydeki mütevazı evinde felçli eşiyle birlikte yaşıyordu. Bir sabah yangınla uyandılar. Eşini dışarı taşımaya çalıştı ama başaramadı. Eşi ona "Git, kendini kurtar" dedi, İbrahim Amca gitmedi. Eşinin üzerine kapanıp, hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı.



Bölgeye inceleme yapmaya gelen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yangında büyük zarar gören ve yıkılmak üzere olan evin içindeki yaşlı çifti görünce hemen harekete geçti. İbrahim Amca'ya "Burada kalamazsınız. Sizi hemen bir konteynere çıkartacağız, 15 günde de yeni evini yapacağız" diyerek onu çıkmaya ikna etti. Bakan, sözünü zamanında yerini getirdi ve yeni bir anne babaya kavuştu. O gün bugündür birbirleri ile görüşüyorlar, hal hatır soruyorlar, karşılıklı ziyaretlerde bulunuyorlar.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yuh olsun size! 05 Mayıs 2024 | 186 Okunma “İslami terör” safsatasını çürüten yazı 04 Mayıs 2024 | 226 Okunma Bunlar nasıl kutlama? 03 Mayıs 2024 | 108 Okunma Ya polis Taksim’i engellemeseydi? 02 Mayıs 2024 | 463 Okunma Neredesiniz bizim üniversiteliler? 01 Mayıs 2024 | 79 Okunma