Yüksel Aytuğ Sabah Gazetesi

Geçmiş olsun Kenan İmirzalıoğlu!

Atv'deki Kim Milyoner Olmak İster'in sunucusu Kenan İmirzalıoğlu büyük badire atlattı. Sevenleri merak etmesin, şükür ki başına gelen; hastalık, kaza ya da felaket gibi musibetler değildi ama onu bir hayli hırpaladı....

27 Şubat 2024 | 0 okunma

Atv'deki Kim Milyoner Olmak İster'in sunucusu Kenan İmirzalıoğlu büyük badire atlattı. Sevenleri merak etmesin, şükür ki başına gelen; hastalık, kaza ya da felaket gibi musibetler değildi ama onu bir hayli hırpaladı. Pazar gecesi Milyoner'i izleyenler neden bahsettiğimi anlamışlardır.
Neslihan Kanaç (26) adlı yarışmacı izleyen herkeste Bahar Candan etkisi yarattı. -Allah sonunu benzetmesin- her haliyle, konuşmasıyla, mimikleriyle izleyenlere onu hatırlattı. Hatta Bahar'ın moda yarışmasında kullandığı unutulmaz cümleye öykünüp, "Işıkları biraz kısabilir miyiz? Daha iyi görünürüm o zaman" bile dedi.



Neslihan'ın her sözü ayrı olaydı. Kenan İmirzalıoğlu "Hobilerin nedir?" diye sordu. "Yatarım" cevabını verdi. Meğer evde yatıp uyumayı severmiş... "Pilot olmak istiyorum. Beni hemen pilot yapsınlar" şeklinde hedefini açıklayınca İmirzalıoğlu, fırsatı kaçırmadı: "Uçacağın kesin de, konma konusunda sıkıntı yaşayabilirsin."

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kent lokantası mı, uçak gemisi mi? 17 Mayıs 2024 | 221 Okunma İstanbul’un suyu da altın 16 Mayıs 2024 | 181 Okunma Memlekette usta kalmadı 15 Mayıs 2024 | 178 Okunma Bu üniformayı reddediyorum! 14 Mayıs 2024 | 381 Okunma Vicdanları kurumuş 12 Mayıs 2024 | 218 Okunma