Yüksel Aytuğ Sabah Gazetesi

Benim babamın kanadı var!

Fotoğrafa sosyal medyada rastladım. Nerede ve ne zaman çekildiğini bilmiyorum ama Babalar Günü'nü en iyi resmeden fotoğraf olarak sizinle paylaşmaya karar verdim. Babalar ile kızları arasında aşk, sevgi, bağlılık...

20 Haziran 2021 | 95 okunma
Fotoğrafa sosyal medyada rastladım. Nerede ve ne zaman çekildiğini bilmiyorum ama Babalar Günü'nü en iyi resmeden fotoğraf olarak sizinle paylaşmaya karar verdim.
Babalar ile kızları arasında aşk, sevgi, bağlılık gibi, bildiğimiz kavramlarla anlatılamayacak bir duygu alışverişi olduğunu kız evlat sahibi olunca anladım. O benim yaşam sebebim, ben de onun kahramanıyım. Fotoğraftaki elektrik teknisyeni babanın küçük kızı da, peleriniyle uçuyor olsa da (!) kahramanını garantiye almak istemiş. Olur ya, direklere tırmandığında ayağı kayıp düşer diye Babalar Günü'nde sevgili babasına kendi eliyle yaptığı bir çift kanat hediye etmiş. Baba, o gün bugündür ne zaman yüksek bir yerde çalışsa, kızının hediyesi kanatları takar olmuş.
Allah, meleklerimizin koruyucu kanatlarını biz babaların sırtından, bizim gerdiğimiz kol kanadın gölgesini de evlatlarımızın üzerinden eksik etmesin.

Babalık eşittir fedakârlık
Bana göre babalık...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yuh olsun size! 05 Mayıs 2024 | 204 Okunma “İslami terör” safsatasını çürüten yazı 04 Mayıs 2024 | 227 Okunma Bunlar nasıl kutlama? 03 Mayıs 2024 | 108 Okunma Ya polis Taksim’i engellemeseydi? 02 Mayıs 2024 | 465 Okunma Neredesiniz bizim üniversiteliler? 01 Mayıs 2024 | 79 Okunma