Yüksel Aytuğ Sabah Gazetesi

‘Aldatma’ girdabı

Aldatma bir "yalan" olmaktan çıkıp, adeta "tiryakilik" haline geleli çok oluyor. Aldatma derken, sadece gönül ilişkilerindeki sinsi eylemleri kastetmiyorum. İş hayatından arkadaşlıklara, aile ilişkilerinden merdiven altı...

24 Eylül 2022 | 139 okunma

Aldatma bir "yalan" olmaktan çıkıp, adeta "tiryakilik" haline geleli çok oluyor. Aldatma derken, sadece gönül ilişkilerindeki sinsi eylemleri kastetmiyorum. İş hayatından arkadaşlıklara, aile ilişkilerinden merdiven altı üretime, hatta futbolda penaltı almak için takla atmaya kadar hemen her alanda birbirimizi kandırma yarışındayız.
Atv'nin yeni dizisi Aldatmak ise bu durumun adeta MR'ını çekiyor. Dizide öyle bir aldatma silsilesi var ki, izleyene darbe üzerine darbe vururken, çiğ süt emmiş insanoğluna körü körüne inanmanın nasıl büyük bir hata olduğunu gözler önüne seriyor.
Kocası Tarık, hakime Güzide'yi aldatıyor. Tarık aynı zamanda müvekkillerinin kara paralarını saklayıp, devletin alacağı vergiden de çalıyor. Hakime hanım Güzide'nin Hukuk Fakültesi'ndeyken gözdesi olan bir Seyfi var. Muhtemelen bizim Hakime Hanım da başına gelenlerden sonra eski okul arkadaşı Seyfi'ye meyledecek.
Ailenin okuldan atılan kızları Oylum, Erasmus'la Hollanda'ya gitmiş gibi yapıp ABD'ye göçmeye kalkıyor. Yalanına aile dostlarının oğlunu da ortak ediyor.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın da TOGG ile gurur duyalım 28 Nisan 2024 | 261 Okunma Z kuşağı neler kaçırdı? 27 Nisan 2024 | 94 Okunma İşte Müge Anlı farkı 26 Nisan 2024 | 856 Okunma Ya Barış Manço olmasaydı? 25 Nisan 2024 | 244 Okunma Erkek düşmanı reklamlar (!) 24 Nisan 2024 | 473 Okunma