Yalçın Bayer Hürriyet Gazetesi

MHP ile aramızda geçişkenlik var

SEDAT Ergin ile birlikte, AK Parti Ankara adayı Mehmet Özhaseki ile önceki gün Gayrettepe Dedeman Oteli’nde görüştük. “Sıkıntılı” olsa da her soruya açıklıkla yanıtlar verdi.

13 Mart 2019 | 3.645 okunma

Tabii bunlar arasında “yazılmamasını” rica ettiği konular da vardı. “Palavrası” ve “saptırması” yoktu. “Ben kendimi anlatıyorum, kimseye laf söylemiyorum” demesi de ilginçti.

MHP seçmeninin Ankara’daki sonuçta önemli bir rol oynayacağını kabul ediyor. 24 Haziran 2018 milletvekili seçiminde Ankara’da AK Parti yüzde 40, MHP yüzde 13 dolayında oy almıştı. Ama 2014 belediye seçiminde MHP oylarının bir bölümü Mansur Yavaş’a yönelince CHP, AK Parti’ye bayağı yaklaşmıştı. Bu kez aynı durum yaşanır mı?

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bodrum’u mahvettik… Dünya markası iddiası güme gidiyor 05 Aralık 2025 | 344 Okunma TBMM aça aça yürüyor 04 Aralık 2025 | 73 Okunma Yeni yılda yeni anayasa çalışmaları başlıyor 03 Aralık 2025 | 53 Okunma Asgari ücret komisyonu toplanıyor ama Türk-İş yok 02 Aralık 2025 | 74 Okunma Papa’nın İznik’e gelişinin tarihi ve mitolojik önemi 28 Kasım 2025 | 373 Okunma