Uğur Meleke Hürriyet Gazetesi

Avrupalı Akçay

Konya geçen sezon Avrupa tecrübesini ilk kez yaşamış, gelişmekte olan bir futbol kenti. Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay da buralarda iyi işler çıkardı, Trabzon’da ve Osmanlı’da yaptıklarını...

29 Eylül 2017 | 138 okunma

Konya geçen sezon Avrupa tecrübesini ilk kez yaşamış, gelişmekte olan bir futbol kenti. Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay da buralarda iyi işler çıkardı, Trabzon’da ve Osmanlı’da yaptıklarını Konya’da da sürdürecek gibi.

BÜYÜK TAKIM HAREKETİ
Dün maçın birinci dakikasından itibaren bu eşleşmenin doğruluğu sezildi, takımın kazanmaya inandığı hissedildi. Eren’in yokluğunda Ömer Ali’nin sol bekte olması, tam bir büyük takım davranışı. Bekleriniz, açık oynayabilecek yetenekteki Skubic ve Ömer’se, kazanmayı kafaya koymuşsunuz demektir.

MUSA’YA DİKKAT EDİN
Dün Milosevic, Ömer, iki golde de hava katkısı yapan Eze, hepsi iyilerdi. Ama ben özel bir parantezi Musa için açmak isterim. Takımın en yeteneklisi Traore’nin şanssız sakatlığı ona umut oldu.

Pozisyonuna Manyama transfer edildi ama ligde de, Avrupa’da da artık Konya’nın esas adamlarından biri kesinlikle yetenekli Musa olacak. Dün attığı gol, pürüzsüz kalite. Musa ve arkadaşlarının bu anlayışla 3 iç saha maçını kazanıp çıkacaklarına inanıyorum ben.

MAÇIN ADAMI: EZE
İlk golde Ömer’den taç atışını isteyip asisti yaptı. İkincide havayı karıştırıp Milosevic’i rahatlattı. Bir çağdaş santrafor gecesi geçirdi Friday Eze.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
35 puanlık farkı doğrulayan derbi 28 Nisan 2024 | 292 Okunma Derbide sonucu iştah belirleyecek 27 Nisan 2024 | 154 Okunma Fenerbahçe kendi kendini imha etti 24 Nisan 2024 | 3.257 Okunma Koç ve Kartal’ın dar vizyonlarının bedeli 23 Nisan 2024 | 513 Okunma Icardi’nin ufkunda Hagi’yle Alex var 22 Nisan 2024 | 428 Okunma