Tülin Türkoğlu İnternethaber

İstanbul'u almak için vefasız mı olmak lazım?

İstanbul’da Büyükşehir Belediye Başkan adayları Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu her güne yoğun bir tempoyla başlayıp, seçmenle kucaklaşıyor. Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum’u en çok da...

07 Şubat 2024 | 771 okunma

İstanbul’da Büyükşehir Belediye Başkan adayları Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu her güne yoğun bir tempoyla başlayıp, seçmenle kucaklaşıyor.

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum’u en çok da kadın ve genç seçmen yakından takip ediyor. Murat Kurum’un seçim çalışmalarına en çok kadınlar destek olurken, Ekrem İmamoğlu’na gençler destek veriyor.

18-24 yaş aralığındaki gençler Ekrem İmamoğlu’nun ve Murat Kurum’un sandıktaki başarısında belirleyici olacak.

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum’un yürüteceği kampanya da kadınlar ve gençler belirleyici olacağından kavga ve polemikten uzak, üretken ve inovatif olanın fark atacağı bir kampanya yürütülmesi beklenendir.

Bu arada DEM Parti, İstanbul’da belediye başkan adayı çıkaracağını açıkladı. Yeniden Refah Partisi AK Parti ile ittifak yapmayacağını ifade etti. Her iki parti de seçimlere kendi adaylarıyla girecek.

Bu oldukça normal bir tercihken, edya hemen aktive oldu. DEM Parti’yi linç ediyor. Bölücülük ve hainlikle suçluyor. DEM Parti’nin İstanbul adayı olacağı konuşulan Başak Demirtaş hedefte. Hatta Selahattin Demirtaş’ın özgürlüğünün diyeti olarak bu kararı aldığı konuşuluyor. İktidarla iş tutmasının yanında oyları bölme planına kadar pek çok şey konuşuluyor.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kadın Konuşursa Türkiye Değişir 04 Aralık 2025 | 2.312 Okunma CHP’de “Başkanlık” tabelası 01 Aralık 2025 | 2.372 Okunma Örtü Var, Ahlâk Yoksa… O Örtü Siyasetin Dekoru Olmaktan Öteye Gitmez! 27 Kasım 2025 | 1.908 Okunma BÜLENT ARINÇ: DEVLETİN OMZUNA YÜK OLAN SİYASİ ÇELİŞKİ MAKİNESİ 24 Kasım 2025 | 2.129 Okunma Devlet Aklı Uyarıyor: AK Parti İçindeki Kripto Yapılar Stratejik Güvenlik Açığıdır 20 Kasım 2025 | 3.972 Okunma