Tamer Korkmaz Yeni Şafak Gazetesi

Yeni seferine çıkan Oruç Reis, Atatürk Tüccarı Yılmaz’ın kulaklarını nasıl çınlattı?

Oruç Reis “kaldığı yerden” devam ediyor: Bakım ve onarım işlemlerinin ardından, sismik araştırma faaliyetlerine yeniden başladı. Bu Kutlu Sefer’in; Kahpe Yunanistan ile onun başta Fransa ve Almanya olmak üzere...

14 Ekim 2020 | 775 okunma

Oruç Reis “kaldığı yerden” devam ediyor: Bakım ve onarım işlemlerinin ardından, sismik araştırma faaliyetlerine yeniden başladı.

Bu Kutlu Sefer’in; Kahpe Yunanistan ile onun başta Fransa ve Almanya olmak üzere Evropa Birliği’ndeki tüm destekçilerine kapak olduğuna kuşku yoktur.

Bir de, içeride adeta “Yunan Medyası” misali takılan veyahut “Doğu Akdeniz’de ne işimiz var?” plağını çalan malum çevrelere aynen kapaktır.

NE YAZMIŞTI?

“Fikri Takip” çalışıyoruz: Oruç Reis bakım ve onarım için limana döndüğünde, sanki “Ankara korkup da geri adım atmış!” gibi psikolojik harekât icra edenler vardı.

Bunların başında “Oruç Reis’i 90 günlüğüne Akdeniz’e gönderip 30 günde götün götün geri çeken…” diye çirkin argo ile yazan Yılmaz Özdil geliyordu.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Bir yanımı sardı müfreze kolu; bir yanımı sardı Varilcioğlu!” 26 Nisan 2024 | 742 Okunma Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 425 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 699 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 614 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.052 Okunma