Tamer Korkmaz Yeni Şafak Gazetesi

Yatacak yeri yok

Gürsel Tekin'in hesabıyla söylersek “Cuma gününden beri Türk Silahlı Kuvvetleri Suriye'de!” Başka? “Genelkurmay Başkanı'nın ameliyat olduğuna, bundan dolayı iki haftalık izin aldığına...

12 Mayıs 2015 | 312 okunma

Gürsel Tekin'in hesabıyla söylersek “Cuma gününden beri Türk Silahlı Kuvvetleri Suriye'de!” Başka? “Genelkurmay Başkanı'nın ameliyat olduğuna, bundan dolayı iki haftalık izin aldığına falan bakmayın siz; şu sıra Ordu'nun başında Suriye'de cenk ediyor!”
Şaka bir yana…
Gürsel Tekin'in bu çok iddialı laflarını pabuç kadar puntolarla manşetine taşıyan “Baron'sal Taraf” bir kere daha ofsayta düştü: Psikolojik operasyonlardan fal tutan, kuyruklu yalanları pek seven bir gazeteden söz ediyoruz.
“Kaynağım çok sağlam” diye babalanan Gürsel Paşa ise madara oluşunun ardından pişkinliğe vurdu, “çevir kazı yanmasın” çalıştı:
Kendisini siyasette daha fazla heder etmemeli, vakit geçirmeksizin Türkiye Atıcılık Şampiyonası'na katılmalıdır!
AK Parti'nin oy yüzdesiyle alakalı yaptığı yüzde 38'lik “temenni” atışını da 8 Haziran'da değerlendireceğiz.
*
7 Haziran seçimi için son dört haftanın içindeyiz…
Otuz sekiz yıl öncesinde ise “5 Haziran Sandığı” vardı.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Batı Cephesi’nin çanak anteni Ekrem Müdafa; Müsavat “what” fayda? 01 Mayıs 2024 | 744 Okunma “Ferman, İlber Paşa’mızındır; tiz yazısı kesile!” 30 Nisan 2024 | 1.248 Okunma “Bir yanımı sardı müfreze kolu; bir yanımı sardı Varilcioğlu!” 26 Nisan 2024 | 746 Okunma Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 428 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 700 Okunma