Tamer Korkmaz Yeni Şafak Gazetesi

Oyun içinde oyun!

Tuncay Özkan, bir süredir Selahattin Demirtaş için seferber olmuş durumda: Terör Partisi’nin (HDP) eş genel başkanı iken tutuklanan Demirtaş’ı baş tacı yapmış, onu bir “barış...

30 Haziran 2017 | 1.250 okunma

Tuncay Özkan, bir süredir Selahattin Demirtaş için seferber olmuş durumda: Terör Partisi’nin (HDP) eş genel başkanı iken tutuklanan Demirtaş’ı baş tacı yapmış, onu bir “barış güvercini” gibi sunuyor!

CHP’nin İzmir milletvekili Özkan, Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan İstanbul’a yürüyüşünün herkesi kapsadığını dile getirirken aynen şöyle dedi: “Bu yürüyüş, Demirtaş’ın barış çığlığıdır. İstanbul’da bitse bile Edirne’ye kadar ulaşacaktır!”

Kılıçdaroğlu’nun “casusluğa arka çıkma” yürüyüşünün sekizinci gününe katılmış olan Tuncay Özkan, Mr.Demirtaş’ı Edirne’deki cezaevinde ziyaret etmişti.

On yıl önce mitinglerde “Ulusalcıların Büyük Önderi” pozlarında boy gösteren “Ben antiemperyalistim” diye sahne alan Özkan, şimdilerde emperyalizmin maşası HDPKK’nın Demirtaş’ı için mesai harcıyor:

Yani? Bir süre evvel yeni bir “sefer görev emri” almış olmalı!

*

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ferdi Baba söylüyor: “Merak etme sen!” 03 Mayıs 2024 | 620 Okunma Batı Cephesi’nin çanak anteni Ekrem Müdafa; Müsavat “what” fayda? 01 Mayıs 2024 | 768 Okunma “Ferman, İlber Paşa’mızındır; tiz yazısı kesile!” 30 Nisan 2024 | 1.301 Okunma “Bir yanımı sardı müfreze kolu; bir yanımı sardı Varilcioğlu!” 26 Nisan 2024 | 750 Okunma Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 430 Okunma