Tamer Korkmaz Yeni Şafak Gazetesi

“Nerede fotoğraf çektirelim, kanka?”

AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekçi kendisine yöneltilen “Şarap”la alakalı bir soruya “İzmir’de şarap üretiminin desteklenmesi bir ticarettir, ekonomidir. Sonuçta...

15 Şubat 2019 | 2.657 okunma

AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekçi kendisine yöneltilen “Şarap”la alakalı bir soruya “İzmir’de şarap üretiminin desteklenmesi bir ticarettir, ekonomidir. Sonuçta ben dini kimliği, kişiliği olan bir müftü değilim. Diyanet İşleri Başkanı değilim. Orası beni hiç ilgilendirmez” cevabını vermiş!

AĞIZLARA “LAİK” LAFLAR

Zeybekçi, birkaç gün önce de Hazcı Biraderler’den Ertuğrul ile sohbet etti; Urla’daki “Şarap Bağları”nı gezdi:

Ertuğrul’un Hürriyet’teki köşesinde iki gün misafir oldu; İzmir’deki CHP seçmenine “ağızlara laik” mesajlar verdi!

Bu Hedonist Ertuğrul, “Nerede fotoğraf çektirelim?” diye sorduğunda; Nihat Zeybekçi “Urla’daki bağlarda çektirelim” demiş!

Medyamızdaki Şarapçıların Şahı Ertuğrul, “orada şarap bağları olduğunu” hatırlattığında ise Nihat Bey, “İzmir’in şarabını, uluslar arası bir marka yapmak istediğini” söylemiş!

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ferdi Baba söylüyor: “Merak etme sen!” 03 Mayıs 2024 | 332 Okunma Batı Cephesi’nin çanak anteni Ekrem Müdafa; Müsavat “what” fayda? 01 Mayıs 2024 | 767 Okunma “Ferman, İlber Paşa’mızındır; tiz yazısı kesile!” 30 Nisan 2024 | 1.294 Okunma “Bir yanımı sardı müfreze kolu; bir yanımı sardı Varilcioğlu!” 26 Nisan 2024 | 748 Okunma Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 428 Okunma