Tamer Korkmaz Yeni Şafak Gazetesi

Ne oldu? İP koptu!

Seçim sonrasındaki yol haritasını belirlemek için Afyon’da düzenledikleri çalıştay, İyi Parti’de iplerin kopmasına neden oldu: Akşener “bir daha geri dönmemek üzere istifa ettiğini”...

24 Temmuz 2018 | 4.642 okunma

Seçim sonrasındaki yol haritasını belirlemek için Afyon’da düzenledikleri çalıştay, İyi Parti’de iplerin kopmasına neden oldu: Akşener “bir daha geri dönmemek üzere istifa ettiğini” söyledi. İstifadan vazgeçirildi. Hemen ardından, olağanüstü kurultay kararı aldı ve kurultayda aday olmayacağını açıkladı!

24 Haziran’daki başarısızlıktan sorumlu tutulan Akşener partisinde “ilk defa patlayan eleştiriler” karşında havlu attı…

Amerikan dış politikasına yön veren “Foreign Policy” dergisinin geçtiğimiz sene öve öve bitiremediği ve “Erdoğan’ı korkutacak potansiyeli var” diyerek büyük umutlar bağladığı Akşener, daha ilk başarısızlıkta “Benden bu kadar!” deyiverdi.

İstanbul’daki derin baronların siyasi mühendislik projesi olan ve Locaefendi’nin de desteklediği İyi (Rol Yapan) Parti’de “dokuz ayda gelinen nokta” işte budur.

***

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Akşener’i geçmişten iyi tanıyorum. Temel bir huyu vardır. Bir işi altı-yedi aydan fazla sürdüremez. Bu durumu, yakınları da iyi bilirler” dediğini tam da burada hatırlıyoruz!

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ferdi Baba söylüyor: “Merak etme sen!” 03 Mayıs 2024 | 418 Okunma Batı Cephesi’nin çanak anteni Ekrem Müdafa; Müsavat “what” fayda? 01 Mayıs 2024 | 767 Okunma “Ferman, İlber Paşa’mızındır; tiz yazısı kesile!” 30 Nisan 2024 | 1.294 Okunma “Bir yanımı sardı müfreze kolu; bir yanımı sardı Varilcioğlu!” 26 Nisan 2024 | 748 Okunma Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 428 Okunma