Tamer Korkmaz Yeni Şafak Gazetesi

“Kısa Kılıç” Şebekesi!

Kemal Kılıçdaroğlu, Baykal'a yönelik kaset komplosu için ifade vermekten kaçtı. Korkuyor. İşin bir ucunda kendisi de var. “Kan dökülmeden başkanlığı getiremezsiniz” sözleriyle işte bu...

17 Mayıs 2016 | 1.200 okunma

Kemal Kılıçdaroğlu, Baykal'a yönelik kaset komplosu için ifade vermekten kaçtı. Korkuyor. İşin bir ucunda kendisi de var. “Kan dökülmeden başkanlığı getiremezsiniz” sözleriyle işte bu kaçışını da gündemden düşürdü.
Ecnebi Kemal, kan siyasetine soyundu. İç savaş çığırtkanlığı yaptı. Kendisini CHP'nin başına getiren güç odağının “dublajcısı” olarak “Kan” dili ile konuştu. CHP, PKK'ya ağır kayıplar verdiren başarılı operasyonları hazmedemiyor. Bu yüzden, CHP heyetinin malum raporu Kandil ağzıyla yazılmıştır. Terör örgütüne tek laf etmediler, güvenlik güçlerini suçladılar!
Dersimli Kemal'in Partisi, PKK'nın destekçisidir. Kan dökme söylemi ile Terör Partisi HDP'ye daha da yaklaştılar. Seçimlerde, HDP'ye Kızılay'lık yapan CHP yönetimi, Terör Partisi ile kaynaştı.
“Gölge CIA” olarak bilinen Stratfor'un TR 705 kodlu elemanı Mister Sezgin Tanrıkulu “CHP'deki HDPKK'lı olarak” bu kankalığı “sembolize eden” isimdir.
*
Kılıçdaroğlu, Doğan Holding'in ortağı olan Axel Springer şirketinin yayınladığı Bild'e konuştu. Derin Almanya'nın gazetesinde Türkiye'ye ağız dolusu saldırdı. Erdoğan'a “Diktatör” dedi.
Cumhurbaşkanı ise “Kan dökmek; diktatörlerin, zalimlerin, katillerin işidir!” cevabıyla diktatörlüğe heveslenenin aslında kim olduğunu işaretleyiverdi.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ferdi Baba söylüyor: “Merak etme sen!” 03 Mayıs 2024 | 643 Okunma Batı Cephesi’nin çanak anteni Ekrem Müdafa; Müsavat “what” fayda? 01 Mayıs 2024 | 769 Okunma “Ferman, İlber Paşa’mızındır; tiz yazısı kesile!” 30 Nisan 2024 | 1.302 Okunma “Bir yanımı sardı müfreze kolu; bir yanımı sardı Varilcioğlu!” 26 Nisan 2024 | 750 Okunma Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 432 Okunma