Tamer Korkmaz Yeni Şafak Gazetesi

İsrail’in Sözcü’sü, PKK’nın yandaşı

Sözcü, Hürriyet'in “arka bahçesi” pozisyonundadır. İstanbul'daki derin baronlara çok yakın Akbay ailesine ait Sözcü gazetesinde, 7 Haziran öncesi HDP için kimler neler yazmıştı, çoktan unuttuk! Bir:...

11 Eylül 2015 | 2.422 okunma

Sözcü, Hürriyet'in “arka bahçesi” pozisyonundadır. İstanbul'daki derin baronlara çok yakın Akbay ailesine ait Sözcü gazetesinde, 7 Haziran öncesi HDP için kimler neler yazmıştı, çoktan unuttuk!
Bir: Emin Çölaşan, “Tayyip Erdoğan'dan kurtulmak için bu seçimlerde Doğu'da herkes HDP'ye oy versin!” diye çağrıda bulunarak terör örgütünün partisine destek istiyordu!

İki: Bekir Coşkun “Oyununuzu HDP'ye verin, Erdoğan başkan olmasın!” diyordu.
Üç: Uğur Dündar, “Başkanlık istemiyor, özgürlük istiyorsak, HDP'yi desteklemek zorundayız” sözleriyle “alarm” veriyordu!
Sözcü'nün işbu önde gelen üç yazarı, HDPKK için ayan beyan Kızılay'lık yaptılar!
HDP'nin “sırtını dayadığı” PKK terör örgütü ise seçimden bir buçuk ay sonra “çözüm süreci” masasını devirip, polislerimizi ve askerlerimizi hedef aldı. (PKK'lı katillere istihbarat desteği veren mi, Paralel Yapı'dır.)
*
Sözcü gazetesi ve gözde yazarları, vatana ihaneti tescilli Terör Partisi'ne yandaşlık yaptıklarına göre...
Bu durumda, PKK terör örgütünün nesi oluyorlar?
*
Sözcü'nün önceki günkü ilk sayfasında pabuç kadar puntolarla “Tıraşı bırakın, Kandil'e girin!” deniliyordu...
Tıraşı bırakması gereken mi?

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Batı Cephesi’nin çanak anteni Ekrem Müdafa; Müsavat “what” fayda? 01 Mayıs 2024 | 764 Okunma “Ferman, İlber Paşa’mızındır; tiz yazısı kesile!” 30 Nisan 2024 | 1.293 Okunma “Bir yanımı sardı müfreze kolu; bir yanımı sardı Varilcioğlu!” 26 Nisan 2024 | 748 Okunma Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 428 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 701 Okunma