Tamer Korkmaz Yeni Şafak Gazetesi

İnce, ince…

Daha ilk günden belli oldu: Muharrem İnce’nin seçim kampanyası “laf ebeliğiyle” geçecek. Politik çapsızlığını bu şekilde perdeliyor! Cumhurbaşkanı adaylığı ilan edilir edilmez...

08 Mayıs 2018 | 628 okunma

Daha ilk günden belli oldu: Muharrem İnce’nin seçim kampanyası “laf ebeliğiyle” geçecek. Politik çapsızlığını bu şekilde perdeliyor! Cumhurbaşkanı adaylığı ilan edilir edilmez “CHP rozetini çıkarıp” şov yapıyor; sonrasında her bir vesileyle ne kadar koyu bir CHP’li olduğunu anlatıyor. “Tarafsızlık” gösterisi paçalarından dökülüyor.

İki defa CHP’nin genel başkanlığına aday olup kaybeden yani “CHP’nin emanet edilmediği” Muharrem İnce’ye “Türkiye emanet edilebilir” mi? El Cevap: Asla!

Böyle bir neticede, ancak “felaketlerden felaket beğenmekten” söz edilebilir!

KONTROL KİMDE?

CHP’nin muhtemel adayı üzerine “toto” oynanırken; Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Cumhurbaşkanı adayını “ekonomiyi bilen, devleti tanıyan, hayatı başarılarla dolu birisi” diye tanımlıyordu:

Muharrem İnce, böyle bir tarife uymadığına göre…

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Bir yanımı sardı müfreze kolu; bir yanımı sardı Varilcioğlu!” 26 Nisan 2024 | 738 Okunma Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 425 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 699 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 614 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.052 Okunma