Tamer Korkmaz Yeni Şafak Gazetesi

“Hayırsever” dedikleri o başkanlar, kaç milyon masumun kanına girdi?

Haydut Devlet ABD’nin beş eski başkanı “Harvey, Irma ve Maria kasırgalarının yaralarının sarılması amacıyla” Lady Gaga’nın sahne aldığı bağış konserinde bir araya gelmiş! Bu...

25 Ekim 2017 | 454 okunma

Haydut Devlet ABD’nin beş eski başkanı “Harvey, Irma ve Maria kasırgalarının yaralarının sarılması amacıyla” Lady Gaga’nın sahne aldığı bağış konserinde bir araya gelmiş!

Bu haber, Amerikan muhibbi Hürriyet’in önceki günkü ilk sayfasında “Hayır İçin 5’i Bir Yerde ” başlığıyla fotoğraflı olarak yer alıyordu.

Carter, Baba Bush, Oğul Bush, Clinton ve Obama son 40 yıldaki 5 eski ABD Başkanı olarak konserde buluşmuşlardı…

“Bütün hücreleriyle Amerikan devletine bağlı” Hürriyet, özellikle başlığı ve haberi sunuş biçimiyle “eski başkanların ne kadar da hayırsever kimseler oldukları düşüncesini” alttan alta okuyucusunun bilinçaltına yerleştiriyordu!

*

Mevzubahis beş eski ABD Başkanı’nın Beyaz Saray’da görev yaptığı yıllarda bir başka deyişle 1979 senesinden bu tarafa dünyanın muhtelif bölgelerinde 12 milyondan fazla Müslüman Batılı devletlerce taammüden katledilmişlerdir!

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ferdi Baba söylüyor: “Merak etme sen!” 03 Mayıs 2024 | 643 Okunma Batı Cephesi’nin çanak anteni Ekrem Müdafa; Müsavat “what” fayda? 01 Mayıs 2024 | 769 Okunma “Ferman, İlber Paşa’mızındır; tiz yazısı kesile!” 30 Nisan 2024 | 1.302 Okunma “Bir yanımı sardı müfreze kolu; bir yanımı sardı Varilcioğlu!” 26 Nisan 2024 | 750 Okunma Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 432 Okunma