Tamer Korkmaz Yeni Şafak Gazetesi

“Havrupa” Medeniyeti!

Yazımın başlığında bir tashih hatası yok; orijinali böyledir! Avrupa Birliği üyesi Hollanda'nın polisi, Rotterdam'da altı saat rehin tuttuğu Aile Bakanı Kaya'yı zorbalıkla sınır dışı etti....

14 Mart 2017 | 345 okunma

Yazımın başlığında bir tashih hatası yok; orijinali böyledir! Avrupa Birliği üyesi Hollanda'nın polisi, Rotterdam'da altı saat rehin tuttuğu Aile Bakanı Kaya'yı zorbalıkla sınır dışı etti. Bu devasa skandalı konsolosluk önünde protesto eden Türklere atlarıyla ve köpekleriyle saldırdı!
Barbar ve zalim “Avrupa Medeniyeti”nin hakiki yüzü işte budur…
Özelde Hollanda devletinin genel manada Avrupa Birliği devletlerinin son dönemdeki tüm saldırıları, Haçlı Zihniyeti'nin eseridir.
Faşist Avrupa, aslında Bağımsız Türkiye'nin İslami kimliğine saldırıyor!
*
Hollanda polisinin başına copla vurup yaraladığı, polis köpeğinin de baldırını ısırdığı yerde yatan bir gurbetçimizin ibretlik fotoğrafı dün birçok gazetenin manşetindeydi:
Haliyle, bundan böyle Hav'rupa Medeniyeti olarak anılmayı hak ediyorlar!
AK Partili bakanların konuşmasını her türlü zorbalıkla engelleyen Hollanda devleti, Hayır'cı Abdüllatif Şener'in ve Metin Feyzioğlu'nun konuşma yapmasına ise “sevinçle” izin verdi.
“Hayır Cephesi”ne kucak açan Hollanda, 16 Nisan'da “Evet” çıkmasından “ne denli korktuğunu” göstermiş oldu!
Demek ki…
Bağımsız Türkiye'nin Cumhurbaşkanlığı Sistemi'ne geçmesi, Batılı devletler için “hayati bir yenilgi veya kayıp” anlamına gelecek!

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Ferman, İlber Paşa’mızındır; tiz yazısı kesile!” 30 Nisan 2024 | 1.071 Okunma “Bir yanımı sardı müfreze kolu; bir yanımı sardı Varilcioğlu!” 26 Nisan 2024 | 745 Okunma Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 427 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 700 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 615 Okunma