Tamer Korkmaz Yeni Şafak Gazetesi

Elysee Sarayı’nda kimler ağırlanmıştı?

Paris'i kana bulayan eylemcilerden birisinin poliste kaydı varmış, üstelik Fransız istihbaratının takibindeymiş; bir diğer teröristi ise Fransız polisi elinden kaçırmış! Fransa basınında “Katil...

17 Kasım 2015 | 870 okunma

Paris'i kana bulayan eylemcilerden birisinin poliste kaydı varmış, üstelik Fransız istihbaratının takibindeymiş; bir diğer teröristi ise Fransız polisi elinden kaçırmış! Fransa basınında “Katil Hollande” diye pabuç kadar puntolarla ateş eden veyahut “Göz Göre Göre Katliam” manşetiyle hükümeti suçlayan bir gazete var mı? Yok!
Muhalefet partilerinden herhangi birisinin lideri çıkıp da, “Bu katliam, Elysee Sarayı Gladio'sunun işidir” diye zırvaladı mı? Hayır!
*
Bitmedi…
İçerideki PKK, DHKP-C ve FETÖ destekçisi medya, neden “Katil Hollande” manşeti atmadı veya faturayı Fransız devletine kesmedi?!
Terör Partisi HDP'nin eş genel piyonu Mister Demirtaş da Paris'teki terör saldırısını Elysee Sarayı Gladio'suna bağlamadı!
-Fransa'nın, Almanya'nın, İngiltere'nin, ABD'nin, İsrail'in can dostları; Türkiye'nin ise düşmanıdırlar!
*
Charlie Yürüyüşü'nün ertesi günü birinci sayfasından “Haç çıkaran” Amerikancı Cumhuriyet mi; Paris saldırısını Erdoğan'a bağladı!
Akla ziyandır…
PKK terör örgütünün Can'dan destekçisi Cumhuriyet işte böylesi bir bühtanda bulunurken; Cumhurbaşkanı'nın teröre destek veren devletleri eleştirmesini ve de uyarmasını “gerekçe” olarak gösterdi!

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Bir yanımı sardı müfreze kolu; bir yanımı sardı Varilcioğlu!” 26 Nisan 2024 | 733 Okunma Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 425 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 699 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 614 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.052 Okunma