Tamer Korkmaz Yeni Şafak Gazetesi

Demek ki, neymiş?

Sam Amca’sına sığınan FETÖ’cü kaçak Adem Yavuz, Kilise’ye gidiyormuş: Çok ilgisini çekmiş, İncil derslerine katılıyormuş, keyifle izliyormuş! Kilise müdavimlerine...

17 Ağustos 2018 | 216 okunma

Sam Amca’sına sığınan FETÖ’cü kaçak Adem Yavuz, Kilise’ye gidiyormuş: Çok ilgisini çekmiş, İncil derslerine katılıyormuş, keyifle izliyormuş! Kilise müdavimlerine hayranlıklarını ifade ediyor. Onlara “gâvur” denilmesinden dolayı da pek rahatsız!

Bu gidişle yakında boynuna “Haç” takarsa, şaşırmamak lazım…

ABD’ye kapılanmış bazı ağabeylerinin yaptığı gibi ismini de değiştirebilir: Mesela “Edım” yapabilir. Okunuşu böyle de, “Adam” diye yazılıyor. Ama, bu defa da şöyle bir problem var: Vatan haini Paralel Adem, “adam” değil!

*

Adem’in Locaefendi’si Fetullah, 1998’de Vatikan’ı ziyaret edip Papa İkinci Jean Paul’e bağlılıklarını sunmuştu…

“Papa 6. Paulus Cenapları tarafından başlatılan ve devam etmekte olan DİNLERARASI DİYALOG için Papalık Konseyi misyonunun bir parçası olmak üzere burada bulunuyoruz” demişti!

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Batı Cephesi’nin çanak anteni Ekrem Müdafa; Müsavat “what” fayda? 01 Mayıs 2024 | 555 Okunma “Ferman, İlber Paşa’mızındır; tiz yazısı kesile!” 30 Nisan 2024 | 1.189 Okunma “Bir yanımı sardı müfreze kolu; bir yanımı sardı Varilcioğlu!” 26 Nisan 2024 | 745 Okunma Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 428 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 700 Okunma