Tamer Korkmaz Yeni Şafak Gazetesi

Bu kadar yolu niye mi yürüdü?

Çakma Gandi, 15 Haziran’da Ankara’dan başladığı yürüyüşünü önceki gün İstanbul’da Maltepe Mitingi ile tamamladı. Kemal Kılıçdaroğlu’nun “adalet” maskesiyle...

11 Temmuz 2017 | 685 okunma

Çakma Gandi, 15 Haziran’da Ankara’dan başladığı yürüyüşünü önceki gün İstanbul’da Maltepe Mitingi ile tamamladı. Kemal Kılıçdaroğlu’nun “adalet” maskesiyle yaptığı bu yürüyüş, Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasının hemen ardından başlamıştı. Yani? Casusluğa sahip çıkma yürüyüşü olarak siyasi tarihimize geçti.

Kemal Kılıçdaroğlu, casusluğu suç olarak görmüyor, tersine FETÖ’nün amaçları doğrultusunda casusluk yapan bir CHP’liye arka çıkıyor. Böylelikle casusluğu teşvik de ediyor!

CHP genel başkanı, Enis Berberoğlu’nun yaptıklarından haberdardır: Durdurulan TIR’ların görüntülerini Zaman binasında izleyen Kılıçdaroğlu da işin içindedir. “Adalet” kamuflajı işte bu gerçeğin üzerini de örtüyor.

Kemal Bey’in adaletten anladığı, Pensilvanya’da ikamet eden Locaefendi’nin iki dudağı arasındaki bir Yargı’dır.

Adalet maskeli yürüyüşünün örtük mesajı; Haçlı ve Siyonist İttifakı’nı, emperyalist devletleri “Türkiye’ye müdahale etmeye çağırmaktır!”

“15 Temmuz’da olmadı; ama bir kere daha deneyin!” demeye getiriyor.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ferdi Baba söylüyor: “Merak etme sen!” 03 Mayıs 2024 | 262 Okunma Batı Cephesi’nin çanak anteni Ekrem Müdafa; Müsavat “what” fayda? 01 Mayıs 2024 | 766 Okunma “Ferman, İlber Paşa’mızındır; tiz yazısı kesile!” 30 Nisan 2024 | 1.293 Okunma “Bir yanımı sardı müfreze kolu; bir yanımı sardı Varilcioğlu!” 26 Nisan 2024 | 748 Okunma Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 428 Okunma