Tamer Korkmaz Yeni Şafak Gazetesi

Bu da mı, gol değil?

Komprador Burjuvazi tabiri, Sömürücü Batılı devletlerle işbirliği içindeki “Büyük Sermaye” kesimini tanımlamak için kullanılır. Bahse konu tanımı; Derin Arzın Merkezine Seyahat yolundaki...

30 Nisan 2019 | 691 okunma

Komprador Burjuvazi tabiri, Sömürücü Batılı devletlerle işbirliği içindeki “Büyük Sermaye” kesimini tanımlamak için kullanılır. Bahse konu tanımı; Derin Arzın Merkezine Seyahat yolundaki “Sıcak Patates” mevzuları izah etmeye çalışırken “ısrarla” kullanıyoruz.

Bu “İşbirlikçi Sermaye” Türkiye’deki Baronsal Gladyo yapılanmasıdır. Vaktiyle, ABD’ye “bütün hücreleriyle bağlı ve bağımlı” bir “Üst Yapı” olarak inşa edilmiştir.

FETÖ Çatı Soruşturması kapsamında ifadesi alınan Cem Fadıl Bozkurt; İzhak Alaton’un 28 Şubat sürecine dair konuşmalarından da söz ederek, onun “Bu ülkede tankları yürütebilmek için dört tane ev verdim” dediğini deşifre etmiştir. (AA, 16 Nisan 2018)

28 Şubat Darbesi’ni gerçekleştiren Cunta; kimlerden emir alıyormuş?! Cevabı bellidir: Generallere kumanda edenler, İşbirlikçi Sermaye’nin meşhurlarıdır! Darbeyi “ABD’nin talimatıyla yaptırtan” Komprador Burjuvazi’dir.

FETÖ’nün yıllarca “yere göğe sığdıramadığı” Baron İzhak Alaton; TÜSİAD’çı John Paker ile birlikte TESEV’in (Kuruluş: 1994) ilk yönetim kurulunda yer almıştır.

NATO ANLAŞMASI’NDAKİ GİZLİ PROTOKOL

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Batı Cephesi’nin çanak anteni Ekrem Müdafa; Müsavat “what” fayda? 01 Mayıs 2024 | 555 Okunma “Ferman, İlber Paşa’mızındır; tiz yazısı kesile!” 30 Nisan 2024 | 1.189 Okunma “Bir yanımı sardı müfreze kolu; bir yanımı sardı Varilcioğlu!” 26 Nisan 2024 | 745 Okunma Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 428 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 700 Okunma