Tamer Korkmaz Yeni Şafak Gazetesi

Bırakın, bu numaraları…

Kemal Kılıçdaroğlu, Brüksel'deki temasları sırasında “Suriyeli mülteciler için Türkiye üzerine düşeni yaptı, ancak Avrupa yapmadı” diye konuştu! 'Öğleden sonra günaydın!'...

29 Eylül 2015 | 513 okunma

Kemal Kılıçdaroğlu, Brüksel'deki temasları sırasında “Suriyeli mülteciler için Türkiye üzerine düşeni yaptı, ancak Avrupa yapmadı” diye konuştu!
'Öğleden sonra günaydın!' dedikten sonra soruyorum:
Hangi, Kemal bu?
El Cevap:
Türkiye'mizin kucak açtığı Suriyeli mültecilerden duyduğu rahatsızlığı; seçim öncesinde “İktidara gelirsek hepsini geri göndereceğiz” sözleriyle dışa vuran 'Çarkçı' Kemal!
*
Kılıçdaroğlu, Almanya'nın Köln şehrinde ise 1 Kasım seçimleri için yurtdışındaki sandık güvenliği konusunda bir soruyu cevaplandırırken şöyle demiş:
“Konsolosluk memurlarının yanı sıra, din görevlileri de sandıkların başında bulunmalı; bu, bir anlamda seçim güvenliğinin garantisidir. Din adamları yalan söylemez, sahtekârlık yapmaz, herkese eşit davranırlar…”
*
Bir an için, bu sözleri; Kılıçdaroğlu'nun değil de Davutoğlu'nun söylediğini varsayalım:
-Nasıl da laikçi bir gümbürtü kopartılırdı?
AK Parti'nin “din istismarcılığından” girilir, “gizli ajandasından” çıkılırdı!
CHP'nin, “Paralel Yapı güdümlü” vekili Mahmut Tanal soluğu nerede alırdı, mesela?

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ferdi Baba söylüyor: “Merak etme sen!” 03 Mayıs 2024 | 643 Okunma Batı Cephesi’nin çanak anteni Ekrem Müdafa; Müsavat “what” fayda? 01 Mayıs 2024 | 769 Okunma “Ferman, İlber Paşa’mızındır; tiz yazısı kesile!” 30 Nisan 2024 | 1.302 Okunma “Bir yanımı sardı müfreze kolu; bir yanımı sardı Varilcioğlu!” 26 Nisan 2024 | 750 Okunma Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 432 Okunma