Tamer Korkmaz Yeni Şafak Gazetesi

Asker Selamı, alayına kapak oldu!

Üç haftalık tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuşup MHP Genel Merkezindeki mesaisine başlayan “Ak Sakallı” Devlet Bahçeli’nin, partililere “Bozkurt Selamı” verdiği günün...

16 Ekim 2019 | 2.901 okunma

Üç haftalık tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuşup MHP Genel Merkezindeki mesaisine başlayan “Ak Sakallı” Devlet Bahçeli’nin, partililere “Bozkurt Selamı” verdiği günün gecesinde; Milli Takımımızın futbolcuları Paris’te Fransa kalesine attıkları golün sevincini “Asker Selamı” çakarak kutladılar.

*

“Devlet Bahçeli’siz bir MHP ve de Siyaset” inşa etmek isteyen Şer Cephesinin aşağılık beklentileri/umutları boşa çıkarken; en başta ABD’nin Ankara Büyükelçiliği ve Ergun Babahan’ın FETÖ’sü büyük bir hayal kırıklığı yaşadılar.

*

Stade de France’da Ay Yıldızlı Kaan Ayhan’ın Fransız kaleci Mandanda’ya “kapattığı köşeden” attığı beraberlik golü ise PKK terör örgütünün uzatmalı destekçisi Fransa devletinin “kalesine atılmış bir gol” mesabesindeydi!

*

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ferdi Baba söylüyor: “Merak etme sen!” 03 Mayıs 2024 | 643 Okunma Batı Cephesi’nin çanak anteni Ekrem Müdafa; Müsavat “what” fayda? 01 Mayıs 2024 | 769 Okunma “Ferman, İlber Paşa’mızındır; tiz yazısı kesile!” 30 Nisan 2024 | 1.302 Okunma “Bir yanımı sardı müfreze kolu; bir yanımı sardı Varilcioğlu!” 26 Nisan 2024 | 750 Okunma Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 432 Okunma