Tamer Korkmaz Yeni Şafak Gazetesi

Anayasa Mahkemesi’nden son çıkan “ışıkları” söndürsün!

Engin Yıldırım önce “Hukukun ışığını kastettim” diyerek “Çevir kazı yanmasın” çalıştı. Ardından da özür diledi. Ne var ki, özür dilemesi yeterli değildir. Bir an evvel: istifa etmelidir.Çünkü bu çıkışı “taammüden” yapmıştır.

16 Ekim 2020 | 595 okunma

Anayasa Mahkemesi üyesi Engin Yıldırım’ın Salı gecesi twitter’da zuhur eden “Işıklar Yanıyor” repliği “AYM, Işık Evi mi olmuş?” dedirtti!

*

Darbe iması içeren bu çıkış, Ankara’nın siyasi kulislerinde dalgalanmaya neden oldu; büyük tepki gördü.

İlk tepkiyi, İçişleri Bakanlığı “fevkalade isabetli” bir karşılıkla verdi:

Bakanlık merkezinin fotoğrafı eşliğindeki “Işıklarımız hiç sönmüyor” paylaşımıyla…

“Madem öyle, gel böyle!” yahut “Hodri Meydan!” demeye getirdiler.

*

Hain FETÖ cuntasının 15 Temmuz gecesi korsan bildiri okuttuğu TRT’ye beraberindeki vatandaşlarımızla girerek binayı darbecilerin işgalinden kurtaran Bakanın Süleyman Soylu olduğunu, bu vesileyle bir daha hatırlıyoruz.

*

Son dönemde ise AYM Başkanı Zühtü Arslan ve onun dublajcısı Engin Yıldırım ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında yaşanan tartışmalar hafızalardaki tazeliğini koruyor.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Batı Cephesi’nin çanak anteni Ekrem Müdafa; Müsavat “what” fayda? 01 Mayıs 2024 | 744 Okunma “Ferman, İlber Paşa’mızındır; tiz yazısı kesile!” 30 Nisan 2024 | 1.248 Okunma “Bir yanımı sardı müfreze kolu; bir yanımı sardı Varilcioğlu!” 26 Nisan 2024 | 746 Okunma Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 428 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 700 Okunma