Tamer Korkmaz Yeni Şafak Gazetesi

Ana Muhalefet Partisi yahut Amerika’nın Sesi

Voice of America Kemal Bey, yine o bildik plağı döndürüyor: “Ortadoğu bataklığında bizim ne işimiz var? Niye oraya girdik, hangi gerekçeyle girdik?” CHP Genel Başkanı’nın bu lakırdısı;...

27 Ağustos 2019 | 2.552 okunma

Voice of America Kemal Bey, yine o bildik plağı döndürüyor: “Ortadoğu bataklığında bizim ne işimiz var? Niye oraya girdik, hangi gerekçeyle girdik?”

CHP Genel Başkanı’nın bu lakırdısı; “Özelde Suriye’de genelde Ortadoğu’da ABD’nin borusu ötsün; Türkiye müdahil olmasın, bölgenin ABD tarafından tasarımına karşı çıkmasın, söylenileni yapsın!” anlamına geliyor.

ABD işbirlikçiliğine dayalı işbu siyaset; Kuzey Suriye’de PKK devletinin kurulmasına “Türkiye’ninitiraz etmemesini” talep ediyor!

Türkiye’nin değil; Amerikan Terör Devleti’nin menfaatlerine koltuk çıkan “gayrı milli” siyasetten söz ediyoruz…

“Haydut Devlet ABD, yaklaşık 12 bin kilometre uzaktan gelip sınırımızda bir PKK devleti kuracak; Türkiye ise güvenliğini dahası bekasını tehdit eden bu aşağılık plana sessiz kalıp kabullenecek: ÖYLE Mİ?”

Kemal’gillerin yahut Ertuğrul’gillerin “açıktan söyleyemeyip” de aslında arzu ettikleri, tam da budur!

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Bir yanımı sardı müfreze kolu; bir yanımı sardı Varilcioğlu!” 26 Nisan 2024 | 743 Okunma Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 425 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 699 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 614 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.052 Okunma