Tamer Korkmaz Yeni Şafak Gazetesi

Akla ziyan vaziyetler…

Rusya’da devam eden Dünya Kupası’nda; önceki senelerde şampiyonluk elde eden ülkelerin takımları peş peşe eleniyor. Arjantin ile İspanya çeyrek finale bile kalamadı. Son ‘Avrupa...

03 Temmuz 2018 | 831 okunma

Rusya’da devam eden Dünya Kupası’nda; önceki senelerde şampiyonluk elde eden ülkelerin takımları peş peşe eleniyor. Arjantin ile İspanya çeyrek finale bile kalamadı. Son ‘Avrupa Şampiyonu’ unvanını taşıyan Portekiz de aynı akıbete uğradı.

Bir de Şansölye Merkel’in Almanya’sı var: Dört yıl önceki Dünya Kupası’nın şampiyonu Almanlar, 1938’den beri ilk kez gruptan çıkamadan elendiler. Grup maçlarında Meksika ile Güney Kore’ye çarpıldılar.

Dünya Kupası tarihinin en çok final oynayan ulusal takımı Almanya’nın futbolda yaşadığı hazin tablo, işte böyle…

Peki ya, bu berbat neticenin kabahati kime yüklendi peki?

Sıkı durun: Cumhurbaşkanı Erdoğan’a!

Geçmişte Türkiye’de de çalışmış olan Almanya’nın Teknik Direktörü Löw’e yönelik eleştiriler bile “Erdoğan’a gösterilen tepkinin” gölgesinde kaldı!

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ferdi Baba söylüyor: “Merak etme sen!” 03 Mayıs 2024 | 623 Okunma Batı Cephesi’nin çanak anteni Ekrem Müdafa; Müsavat “what” fayda? 01 Mayıs 2024 | 768 Okunma “Ferman, İlber Paşa’mızındır; tiz yazısı kesile!” 30 Nisan 2024 | 1.301 Okunma “Bir yanımı sardı müfreze kolu; bir yanımı sardı Varilcioğlu!” 26 Nisan 2024 | 750 Okunma Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 430 Okunma