Tamer Korkmaz Yeni Şafak Gazetesi

Ajan Brunson, FETÖ’nün şu Bir Dolar’lık banknotuyla sahadaydı!

İçeride Washington ağzıyla konuşan Etki Ajanları, papaz görünümlü CIA ajanını kurtarabilmek için seferber olmuş vaziyette: “DOLAR’ın düşmesini istiyorsanız, PAPAZ’ı...

14 Ağustos 2018 | 2.871 okunma

İçeride Washington ağzıyla konuşan Etki Ajanları, papaz görünümlü CIA ajanını kurtarabilmek için seferber olmuş vaziyette: “DOLAR’ın düşmesini istiyorsanız, PAPAZ’ı bırakın” diyorlar!

“Osman Kavala’yı, Enis Berberoğlu’nu, Demirtaş’ı ve diğerlerini de bırakın” diye ekliyorlar! Diğerleri dedikleri mi; FETÖ’cüler olmalı!

Yani? ABD’nin namı hesabına çalışan ve yakayı ele vermiş kimler varsa hepsinin “serbest kalmasını” istiyorlar: Oh, ne ala; muallâ!

İçerideki Yerleştirilmiş Elemanlar, Ankara’yı DOLAR üzerinden tehdit ederken; Washington’daki derin patronları ise kahpelikte el artırdılar:

“Gizli Kardinal” Locaefendi’yi iade etmeye yanaşmayan, dahası “pamuklara saran” Haydut Devlet; 007 Brunson’ın yanında Türkiye’de tutuklu 12 Amerikan vatandaşı ile ABD’nin Türkiye’deki konsolosluk personeli olan 2 FETÖ mensubunun da iadesini istiyor!

Bir sonraki adımda “15 Temmuz’dan sonra tutuklanan FETÖ’nün darbeci subaylarının serbest bırakılmasını” isterlerse, zerre şaşırmayız!

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Bir yanımı sardı müfreze kolu; bir yanımı sardı Varilcioğlu!” 26 Nisan 2024 | 739 Okunma Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 425 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 699 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 614 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.052 Okunma