Talat Atilla TÜRKTIME

Ve ŞOK! DP Lideri Gültekin Uysal, Kılıçdaroğlu'na 'ÇEKİLELİM!' dedi

Oysa yaklaşık 2,5 saat süren toplantı ve sonrasında kamuoyuna yansımayan, benzeri pek görülmemiş sır diyaloglar yaşandı. Lafı uzatmadan sizi direkt CHP Genel Merkezi'ndeki...

19 Mayıs 2023 | 7.274 okunma

Oysa yaklaşık 2,5 saat süren toplantı ve sonrasında kamuoyuna yansımayan, benzeri pek görülmemiş sır diyaloglar yaşandı.

Lafı uzatmadan sizi direkt CHP Genel Merkezi'ndeki toplantıya götürüyorum.
Üzüntülerini saklamaya çalışsalar da tüm liderler derin bir hayal kırıklığı ve üzüntüyle oturdular sandalyelerine.

Kılıçdaroğlu'nun masaya moral vermeye çalışan "Seçim henüz bitmedi. Çalışacağız, alacağız." sözleri de masadaki negatif elektriği dağıtmaya yetmedi.

UYSAL: CUMHURBAŞKANI YARDIMCILIĞI ADAYLIKLARINDAN ÇEKİLELİM!
Ve o anda hiç kimsenin beklemediği bir söz masaya bomba gibi düştü.

O sözün sahibi DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'dı.
Uysal, "Sayın Kılıçdaroğlu'nun elini rahatlatmak için Cumhurbaşkanı Yardımcılıkları görevlerimizden feragat edilmesini öneriyorum!" dedi.
Masadaki tüm liderler şaşkınlıkla birbirlerinin suratlarına bakıp, başlarını öne eğdiler.

DP Lideri’nin bu şok çıkışıyla, 5-10 saniye odaya herkesin nefes alış verişinin dahi duyulduğu derin bir sessizlik hakim oldu.
O anda adeta 2001 yapımı Memento filminin unutulmaz repliği, sessizce kalplere yayılır gibi oldu;
"Kendimize kim olduğumuzu hatırlatmak için hepimizin aynalara ihtiyacı var..."

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP'nin dikiş tutmaz Sabrisi 'Vaziyet alın, buralar karışacak!' İmamoğlu'na yeni koltuk! 15 Mayıs 2024 | 3.879 Okunma Bir Ankara Kulisi... Mehmet Cengiz ünlü bir milletvekiline evlenme teklifi mi yaptı? 10 Mayıs 2024 | 6.186 Okunma Mansur Yavaş'ın Sırrı! 4. CB adayı da belli oldu! Önümüzdeki 2 aya DİKKAT! 03 Mayıs 2024 | 6.122 Okunma İstisnalar kaideyi zorlarsa darbe olabilir! Erdoğan'ın talimatı doğru değil! 16 Nisan 2024 | 6.021 Okunma Erdoğan ya sahaya inecek ya da bu şarkı bitecek! Kim bu asi yeniçeriler? İktidar kiminle çarpışıyor? 08 Nisan 2024 | 5.795 Okunma