Süleyman Özışık Türkiye Gazetesi

Çift basıyoruz, mutlu oluyoruz!

“Her şey çok güzel olacak” sloganıyla belediye başkanlığını kazanan Ekrem İmamoğlu, daha yolun başındayken çıkmaz sokağa girdi.

02 Eylül 2019 | 9.251 okunma
Malum...
Daha önce İstanbul'u sel vururken arkasını dönüp tatile gittiği için kendi yandaşları tarafından bile eleştirilmiş ve karizmayı çizdirmişti.
"Bari sembolik bir iki şey yap da seni savunabilelim Başkan" diyenler tatilin bitmesiyle birlikte yapılacak hizmetlere odaklandı ama nafile...
Başkan gelir gelmez belediyede büyük bir işçi kıyımı yaptı. Seçim öncesi, "Sizin ekmeğinizle oymayacağım, söz veriyorum" demesine rağmen 3 bin kişiyi kapının önüne koydu.
Sorduklarında, "Onlar seçim öncesi işe alınan yandaşlardı" diye savunma yaptı. Oysa her yıl ilkbahar aylarında belediyenin sosyal tesislerinin açıldığını ve buraya geçici personel alındığını herkes çok iyi biliyor.
Enteresan olan şu ki...
İşten çıkarıldığı için eylem yapanları makamında kabul etti ve "Siz bize CV'nizi bırakın. Biz sizi gerekirse işe alırız" dedi. Yani işten çıkardıklarının liyakat sahibi olup olmadığına bakmadığını bizzat itiraf etti. 
Geçelim bunu...
Adaylığı döneminde, "Benim dönemimde ulaşım 7 gün 24 saat olacak" demişti. Göreve geldikten sonra "Cuma ve cumartesi günleri ulaşım 24 saat olacak" diye ağız değiştirdi ve ekledi: "Yalnız bu saatler içinde seyahat eden vatandaşlarımız çift basım yapacak."
Çift basım dediği, ulaşıma yüzde yüz zam demek!

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.928 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.514 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.029 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.278 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.972 Okunma