Şevki Yılmaz Yeni Akit Gazetesi

Vallahi yutamazlar! Billahi yenemezler!

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz  Allahımıza (cc) hamd, başöğretmenimiz, önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i...

09 Şubat 2018 | 693 okunma

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz  Allahımıza (cc) hamd, başöğretmenimiz, önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyt’ine, ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize, Allah’ın (cc) ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara ve Şehidlerimize salat ve selam olsun..

Dünyada dört tarafı düşmanlarla çevrili ve o düşman ülkelerin taşeronlarının vatan içinde cirit attığı tek ülke Türkiyemizdir!

Tam bin yıldır dış ve iç düşmanların birleşerek defalarca işgal ettikleri  ama tüm savaşlara rağmen yutulamayan vatan Anadolumuzdur!

Malazgirt Merkezli Büyük Selçuklu’yu yıktılar ama yutamadılar! Ondan Konya Merkezli Anadolu Selçuklu Devleti doğdu! İçimizdeki Saadettin Köpek gibi haris ve hasid hainler eliyle onu da yıktılar ama yutamadılar, oğlu Söğüt Merkezli Osmanlı Cihan Devleti doğdu!

Ve 21 yaşında genç Fatih Sultan Mehmed ile İstanbul Merkezli Dünya Yönetimi Müslümanların eline geçti!

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şayet ders alınsaydı (2) 26 Nisan 2024 | 332 Okunma Şayet ders aldıysak… (1) 19 Nisan 2024 | 224 Okunma Siyonist mihrakları çatlatacak bayrama doğru! 12 Nisan 2024 | 127 Okunma Şimdi tedbir zamanı… 05 Nisan 2024 | 390 Okunma Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 442 Okunma