Şevki Yılmaz Yeni Akit Gazetesi

Rahmet muhalefeti mi? Zahmet muhalefeti mi?

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza hamd Önderimiz, Sevgili Resulümüz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Resul Efendilerimize, izinden gidenlere, Ehlî...

21 Ekim 2022 | 219 okunma

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza hamd Önderimiz, Sevgili Resulümüz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Resul Efendilerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olan Mü’min kardeşlerimize, Din ve Vatan muhafızı Şehid ve Gazilerimize salat ve selam olsun!

İyiliğe, güzele, hayra motor; yanlışa, hataya ve şerre fren olabilecek milli bir muhalefete o kadar ihtiyacımız var ki! Uyarıcıları yani milli muhalefeti olan şahıs, kurum, kuruluş ve iktidarlar isabetli karar alırlar! Yanlışları az olur! Ülkesi ve milleti için çalışanlara destek veren yanlışlarını çekinmeden uyaran muhalefet toplum ve yönetim için rahmettir! 

Krallıkla ve istibdatla yönetilen ülkelerde muhalefet görevini üstlenecek ne bir şahıs ne de her hangi bir kurum mevcuttur! Onun için zulümleri arşı alayı titretmeye devam ediyor! Uyarıcıların, cesediyle beraber sesini de kesiyorlar! 

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şayet ders alınsaydı (2) 26 Nisan 2024 | 331 Okunma Şayet ders aldıysak… (1) 19 Nisan 2024 | 224 Okunma Siyonist mihrakları çatlatacak bayrama doğru! 12 Nisan 2024 | 126 Okunma Şimdi tedbir zamanı… 05 Nisan 2024 | 390 Okunma Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 442 Okunma