Şevki Yılmaz Yeni Akit Gazetesi

“Kendi düşen asla gülemez!”

Bismillahirrahmanirrahîm Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza (cc) hamd, Başöğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere...

27 Nisan 2018 | 374 okunma

Bismillahirrahmanirrahîm

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza (cc) hamd, Başöğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyti’ne, Ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize, Din ve Vatan Muhafızı Gazi ve Şehidlerimize, Allah’ın (c.c) ilke ve inkılâbı İslam’a tabi olanlara salat ve selam olsun!

Allah (c.c), hepimizi nefislerimizin kölesi ve şeytanların maskarası olmaktan korusun! Müslümanları, Müslümanlarla imtihan ettirmesin ve Müslümanları, Müslümanlara musallat ettirten düşmanlarının tuzaklarından kurtarsın! (Amin)

Irkını, partisini, mezhebini ve tarikatını; dinimizin ve vatanımızın önünde gören hırs ve hasetten körelmiş gözlerimizi açsın!

Çileli yollarda beraber yürüyüp beraber ıslandığımız dava arkadaşlarımızı geçici makamlar uğruna feda eden, sadakati ve vefayı unutturan nefislerimizi ıslah eylesin!

Şimdi, sevgimizi artırarak birbirimize sımsıkı sarılma zamanı! Ümmet şuuruyla kardeşlik zamanı! Önümüzdeki devasa engelleri ve saldırıları sırt sırta verip aşma zamanı!

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şayet ders alınsaydı (2) 26 Nisan 2024 | 332 Okunma Şayet ders aldıysak… (1) 19 Nisan 2024 | 224 Okunma Siyonist mihrakları çatlatacak bayrama doğru! 12 Nisan 2024 | 127 Okunma Şimdi tedbir zamanı… 05 Nisan 2024 | 390 Okunma Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 442 Okunma