Şevki Yılmaz Yeni Akit Gazetesi

Erken seçim sonuçlarını açıklıyoruz!

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza (cc) hamd, Başöğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i...

20 Nisan 2018 | 1.606 okunma

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza (cc) hamd, Başöğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyti’ne, Ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize, Din ve Vatan Muhafızı Gazi ve Şehidlerimize, Allah’ın (c.c) ilke ve inkılâbı İslam’a tabi olanlara salat ve selam olsun!

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak seçimlerin sonuçları belli! Çünkü geçmişi unutmadık! Ve geçmişi özlemedik!

Maddi ve manevi kaoslarla dolu eski Türkiye nasıl unutulur?! Ve nasıl özlenir ki?!

Yüz yıldır savaşmayan milletimizi, savaşlarında yıkılmış, yakılmış Avrupa ülkelerine işçi olarak gönderen ve yetmiş sente muhtaç edip, IMF kapılarında dilenen ve aldığı şartlı kredi borçlarını da ülkemize gelen turistleri eğlendirmek için sadece turizmde kullanabilen eski Türkiye’yi ve sağ-sol masonik iktidarları nasıl unuturuz ve nasıl özleriz ki?

Maddi ve manevi kalkınmamızın postmodern darbelerle önlendiği, halkın seçtiği liderlerinin idam veya mahkûm edildiği eski Türkiye’yi ve darbelere selam durup alkış tutan dış güçlerin içimizdeki taşeronları mandacı partileri nasıl unuturuz? Ve nasıl özleriz ki?

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şayet ders alınsaydı (2) 26 Nisan 2024 | 331 Okunma Şayet ders aldıysak… (1) 19 Nisan 2024 | 224 Okunma Siyonist mihrakları çatlatacak bayrama doğru! 12 Nisan 2024 | 126 Okunma Şimdi tedbir zamanı… 05 Nisan 2024 | 390 Okunma Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 442 Okunma