Şevki Yılmaz Yeni Akit Gazetesi

“Asla Esir Olmayacağız!”

Yaratıcımız, yaşatıcımız ve yöneticimiz Allah’ımıza (cc) hamd, başöğretmenimiz, önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyt’ine...

20 Ekim 2017 | 255 okunma

Yaratıcımız, yaşatıcımız ve yöneticimiz Allah’ımıza (cc) hamd, başöğretmenimiz, önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyt’ine, ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize ve Allah’ın (cc) ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara salat ve selam olsun..

Bu veciz sözünü mezarının taşına yazdırtan Bilge Lider Aliya İzzetbegoviç şehidimizi anmak ve onurlu mücadelesini tekrar anlamak için bulunduğumuz Sarayevo’dan selamlar!

Haçlıların, “Balkanlar’da tek bir Müslüman bırakmama” planlarını, Allah’ın (cc) yardımı ve kahraman Bosna halkının azim, gayret ve sabrıyla yerle yeksan eden Milli Kahraman, Aliya İzzet Begoviçtir!

“Avrupa, Bosna’da Ölmüştür” gerçeğini dünyaya haykıran bir milletin aziz ve kahraman evladıdıdr Aliya!

1990 yılında gerçekleşen seçimlerde, sadece müslüman Boşnaklarından değil, bölgede yaşayan Sırp ve Hırvatlardan dahi oy almayı başararak halkının sandık gücüyle iktidara gelen ve ülkesini işgale gelen düşmanlara karşı milletiyle omuz omuza savaşarak muvaffak olabilen Nadide Liderlerimizdendir!

Bosna’nın ilk Cumhurbaşkanı olduğu seçimlerde ve sonra Emperyalist Batı’nın desteğiyle Sırp ve Hırvat işgal savaşında kendisiyle beraber olduğumuz Aliya İzzetbegoviç şehidimizi ve onun Kahraman Şehid ve Gazilerimizi rahmetle anıyoruz!

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şayet ders alınsaydı (2) 26 Nisan 2024 | 334 Okunma Şayet ders aldıysak… (1) 19 Nisan 2024 | 224 Okunma Siyonist mihrakları çatlatacak bayrama doğru! 12 Nisan 2024 | 127 Okunma Şimdi tedbir zamanı… 05 Nisan 2024 | 390 Okunma Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 442 Okunma