Serdar Arseven Yeni Akit Gazetesi

Sayın Ahmet Davutoğlu’ndan müthiş tespitler!

TRT’de meslektaşımız Nasuhi Güngör’e misafir olan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun bir husustaki mesajları özellikle dikkatimi çekti. En önemli mevzu;...

16 Ağustos 2015 | 1.474 okunma

TRT’de meslektaşımız Nasuhi Güngör’e misafir olan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun bir husustaki mesajları özellikle dikkatimi çekti.

En önemli mevzu; “omurga meselesi”, “adamlık” meselesi, “delikanlılık”meselesi.

Sayın Başbakan’ın şu sözlerini lütfen dikkatle okuyunuz:

-Bu süreç bazılarının kişilik yapılarını net bir şekilde görebilmemiz açısından da faydalı oldu. 

Benimle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan arasında‘hükümet kurma sürecine ilişkin görüş ayrılığı olduğu yönünde” iddialarda bulundular.

Bunu kim yapmış olursa olsun hem gerçekten uzak hem de çok kötü bir oyunun içinde. 

Bazıları beni tahrik etmek veya bazı vehimleri üzerime salmak için, ‘Kongre kaygısıyla koalisyon kurmak istiyor, Cumhurbaşkanı ise seçime gitmek istiyor” gibi ifadeler kullanıyor. 

Bunlar samimiyetsiz tavırlardır.

Hayatını ‘maske’ takmakla ve değişik konjonktürlerde, değişik güç çevrelerine yaranmakla geçiren insanların akıbetlerine bakın; hiçbir şey olmamışlardır ama ihtirasların ve  bir takım hesapların dışında kalarak kendi doğrularıyla hareket eden ilkeli insanlar ise bir dönem ithama, töhmete maruz kalsalar da mutlaka gerçek yüzleriyle tarih sahnesinde hep hayırla anılırlar.” 

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hilm 24 Şubat 2019 | 3.856 Okunma Yerel seçimler, ittifaklar, ev hanımları ve esnaflar… 14 Aralık 2018 | 9.069 Okunma Hadi gel “özümüze” geri dönelim!.. 02 Eylül 2018 | 8.411 Okunma  'Bize Madik Attılar!' 31 Ağustos 2018 | 7.774 Okunma Piknik Alanları Niçin Kirli?.. 28 Ağustos 2018 | 7.488 Okunma