Serdar Arseven Yeni Akit Gazetesi

“Bedelini ödersin Tayyip!”

Aydın Doğan medyası ile paralelci takımı, Ak Parti’yi CHP ile koalisyon“bataklığına” sürüklemek için elinden geleni yapıyor. Memleketin en “hesaplı” kalemlerinden Taha...

08 Ağustos 2015 | 3.872 okunma

Aydın Doğan medyası ile paralelci takımı, Ak Parti’yi CHP ile koalisyon“bataklığına” sürüklemek için elinden geleni yapıyor.

Memleketin en “hesaplı” kalemlerinden Taha Akyol son günlerde“Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu memleketlerini düşünerek hareket ediyorlar.  Recep Tayyip Erdoğan ise şahsi çıkarları için ülkesine zarar veriyor, sorumsuzluk yapıyor!” çerçeveli yazılar kaleme almakta.

Taha Akyol, stratejik önemi olan bir yazardır.

Sayın Erdoğan’ın parti kurma çalışmalarına, “Bu adamlar kesinlikle iktidara gelir. Gelince de en az 10 yıl gitmez!” düşüncesiyle aktif destek verdi.

Uzun süre “Tayyipçi” takıldı.

Sayın Erdoğan’la “kahve” sohbetlerinde, “yeni lider”ine övgüler yağdırdı.

Bu 10 senelik bir hesaptı; sürenin bitimine doğru işler değişmeye başladı.

Sayın Erdoğan,

 ABD’nin (Aslında İsrail’in) başını çektiği, faşist Almanya’nın etkili bir yerinde durduğu “küresel sömürü düzenine açıktan cephe alınca” hedefe yerleştirildi. 

Şer odaklarının Recep Tayyip Erdoğan’ı “mutlaka yiyeceklerini” hesap eden Doğan yazarı Taha Akyol da “yeni duruma uygun” pozisyon aldı.

Erdoğan’dan uzaklaştı ve “stratejik tercihlerle”, Kemal Kılıçdaroğlu’na ve özellikle de Abdullah Gül’e yaklaştı!..

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hilm 24 Şubat 2019 | 3.856 Okunma Yerel seçimler, ittifaklar, ev hanımları ve esnaflar… 14 Aralık 2018 | 9.069 Okunma Hadi gel “özümüze” geri dönelim!.. 02 Eylül 2018 | 8.411 Okunma  'Bize Madik Attılar!' 31 Ağustos 2018 | 7.774 Okunma Piknik Alanları Niçin Kirli?.. 28 Ağustos 2018 | 7.488 Okunma